Lees de Officiële Beschrijving

Het PhD-programma in de sociologie is bedoeld om studenten voor te bereiden op onderzoek van hoge kwaliteit in de economische sociologie en aanverwante sociale gebieden uit te voeren. Om dit doel te bereiken bieden wij cursussen in sociologische theorie, methodologie, stratificatie, economische sociologie, en vakgebied onderwerpen. Promovendi worden verondersteld om deel te nemen aan het onderzoek seminars vanaf het begin, waar hun onderwerp wordt besproken en ontwikkeld.

Het programma omvat de volgende specialisatie gebieden:

Economische sociologie - Migratie studies - Financiële cultuur van het dagelijks leven -

Corruptie en sociale normen -Subjectief welzijn - Informatietechnologie en maatschappij - Lokale samenleving - Werkloosheid - Arbeidsmarkt - Sociaal beleid -

Sociale aspecten van de Europese integratie - Elites - Ondernemerschap -

Deliberatieve en experimentele methoden - Netwerken, vertrouwen en sociale middelen

Het werk van de promovendus wordt gecontroleerd door een tutor, die de opdracht heeft om de promovendus te adviseren tijdens het onderzoek. De graden verwerven proces omvat drie elementen: de doctoraal rigorosum passeren, om te schrijven en verdedigen van het voorstel, en om te schrijven en verdedigen van de uiteindelijke proefschrift. Het eindwerk moet worden verdedigd tegenover een commissie, met inbegrip van de tegenstanders met schriftelijke evaluatie van de scriptie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
- 1.000 EUR + 30 EUR kosten van de aanvraag (niet terugbetaald).
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum