Doctor of business administration (dba)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Doctor of Business Administration (DBA) is een professionele doctoraat die studenten de mogelijkheid biedt om een ​​uitgebreid curriculum te bestuderen in de geavanceerde Bedrijfswetenschappen met een sterke focus op branding en ondernemerschap. Het is een ideale voorbereiding voor degenen die hun eigen bedrijf willen runnen of een leidersrol in de publieke of private sector opnemen. De doctoraat wordt toegekend door de Ecole Superiéure de Gestion, die deel uitmaakt van de Paris School of Management, een van de beste business schools in Frankrijk.


Voor wie is de DBA?


Het DBA-programma is gericht op studenten die reeds een masteropleiding in het bedrijfsleven of een gerelateerd gebied hebben behaald en die zich verder willen onderscheiden door een speciaal doctoraal diploma te behalen.


Wat zijn de voordelen van het verkrijgen van een DBA


Alleen de elite in elk veld krijgt een doctoraat. Aan de voltooiing van deze cursus kunt u aan potentiële werkgevers aantonen dat u een leider op uw gebied bent en in staat bent creatief en origineel te denken.

Programma curriculum


De opleiding Doctoraat in het Bedrijfskunde omvat de volgende cursussen:


• Branding Ontwerp en Strategie
• Brand Management en Luxe Merken
• Ondernemerschap en Small Business Management
• Ondernemerschap: Nieuwe Ventures starten
• Internationaal ondernemerschap
• Online ondernemerschap
• Onderzoeksmethoden
• Doctoraal Symposium


De eerste zes cursussen worden gegeven in het eerste jaar en de overige twee aan het begin van het tweede jaar. Studenten zullen de rest van het tweede jaar doorbrengen op hun proefschrift onder toezicht van hun Doctoraat. De cursus is normaal gesproken van drie jaar, maar studenten kunnen hun proefschrift op elk moment na het tweede jaar afleggen.

Programmastructuur

Elk vak duurt acht weken. Het geleerde onderdeel van de cursus is georganiseerd als een reeks online seminars. Voorafgaand aan elk seminar worden de studenten een paar korte papieren of boekuitgaven gegeven om te lezen en te beoordelen. Tijdens de seminars kunnen ze dit met tutors en medestudenten bespreken. De beoordeling zal zijn gebaseerd op de kwaliteit van de student bijdragen aan samenwerkende taken en groepsbesprekingen.


U kunt verwachten ongeveer 12 tot 15 uur per week uit te geven op cursuswerk. Er wordt een live online seminar gehouden dat drie uur per week doorloopt. Dit wordt geregistreerd om studenten die niet kunnen bijwonen tijdens het seminar plaatsvinden. Studenten kunnen verwachten dat ze minstens 5 tot 6 uur online per week doorbrengen, bijdragen aan forumbesprekingen en online materiaal lezen.

Entree kwalificaties


Je zou al een Masters degree in Business of een gerelateerd gebied moeten hebben. Kandidaten met een masteropleiding in een ander gebied kunnen worden toegelaten indien zij ook aanzienlijke managementervaring hebben.


Carriere vooruitzicht

De DBA bereidt u voor op een hoogwaardige carriere op een aantal gebieden, waaronder Executive Management, Brand Management, Sales and Marketing Management, Consultancy, Onderwijs of Onderzoek.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Millennium City Academy is een particuliere hogeschool in het hart van Londen, biedt een scala aan bachelor-en postacademische cursussen in Business en Informatica, evenals Diploma's en pre-universita ... Lees meer

Millennium City Academy is een particuliere hogeschool in het hart van Londen, biedt een scala aan bachelor-en postacademische cursussen in Business en Informatica, evenals Diploma's en pre-universitaire opleidingen. Wij leveren kwaliteit van de studieprogramma's die buitenlandse studenten waarde bieden voor hun geld en hen te helpen hun doelen te bereiken. &nbsp Wij zijn geaccrediteerd door de Britse Raad voor Accreditatie voor het Voortgezet en Hoger Onderwijs. We hebben een uitstekende relatie met onze belangrijkste partners die award en certificeren van de cursussen die wij geven in Londen. De Parijse Graduate School of Management is gerangschikt in de top vijf in Parijs en we zijn trots op onze exclusieve samenwerking met deze toonaangevende prive-instelling. Onze school is ook een erkend centrum voor de Scottish Qualifications Authority (SQA). &nbsp Ons primaire doel is om onze studenten af ​​te waarborgen met succes en onze didactische methoden zijn dan ook ontworpen met dit in het achterhoofd. Onze docenten hebben ruime ervaring in het lesgeven op staats-en prive-universiteiten en breng een diepte van kennis die al onze studenten kunnen profiteren. Echter, is onze grootste kracht kennen al onze studenten individueel en we leggen de nadruk op individuele aandacht tijdens hun tijd bij ons college. &nbsp Onze locatie biedt een dynamische, internationale omgeving voor studie. Niet alleen is Londen een perfecte locatie om uw kennis van zaken te verbeteren, is het ook een van de meest interessante plaatsen in de wereld om te leven. Deze multiculturele stad heeft iets voor elke student en onze hogeschool in basis te bieden in het hart van Londen dicht bij de vele bekende attracties. Zoals al onze leerlingen zijn internationaal, zijn er veel mogelijkheden om nieuwe vrienden uit Nepal, India, Pakistan, Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Bangladesh en andere landen te ontmoeten. Lees Minder