Doctor of business administration (dba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of business administration (dba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om uw bedrijfs- en managementpraktijk te verbeteren door middel van de ontwikkeling van uw persoonlijke, intellectuele en academische vaardigheden, via een onderzoeksproject. Het heeft een sterke en toegewijde focus op management en de beroepspraktijk, en streeft naar de strenge studie van het werk op basis van problemen en vraagstukken koppelen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor de overdracht van het leren in organisatorische en bestuurlijke praktijk zorgen.

Onze DBA vraagt ​​om inzet, energie en hard werken. In ruil daarvoor zal worden voorzien van een stimulerende en life-verbetering van de ontwikkeling van ervaring met de toekenning van een steeds meer gewaardeerd kwalificatie.

De DBA streeft ernaar om:

 • Verken de relatie tussen theorie en praktijk, tussen het begrijpen van de wereld en te veranderen
 • Ontwikkel uw oordeel, vooruitziendheid, en probleemanalyse door het toepassen van theoretische en forensische vaardigheden om het onderzoek materiaal afkomstig van hun onderzoek
 • Ontwikkel je als een reflective practitioner die beschikt over de intellectuele en persoonlijke aanpassingsvermogen om te kunnen omgaan met organisatorische veranderingen en ambiguïteit
 • Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden die u in staat stellen om effectief te communiceren met zowel academische en bestuurlijke en het bedrijfsleven, en om op te treden als tolk tussen de twee
 • Helpen bij het ontwerpen en een onderzoeksproject op de grenzen van de kennis in je professionele en leidinggevende velden uit te voeren.

Waarom studeren voor de DBA bij Nottingham Business School?

Het College voor Promoties of Business Administration is een op onderzoek gebaseerde kwalificatie en heeft dezelfde academische status als een PhD. Als student kun je verwachten dan ook een uitdagende, stretching, en veeleisende ervaring uitgevoerd in een stimulerende sfeer van intellectuele en academische debat.

Onze DBA streeft naar een bredere impact en real-world invloed te hebben, zodat u een belangrijke bijdrage aan de maatschappij, de cultuur en het bedrijfsleven te maken.

praktisch perspectief

Gevestigde benaderingen voor geavanceerde studie door middel van onafhankelijk onderzoek zijn traditioneel gericht op academische vorming. DBA Nottingham Business School is gericht op het voldoen aan de professionele en persoonlijke behoeften van degenen die werkzaam zijn in veeleisende leidinggevende rollen.

Uitdagende traditionele beheer begrip

De DBA zal je aanmoedigen om nog veronderstelde kennis en begrip van het management aan te vechten. Wij ondersteunen betrokkenheid van individuen op het vinden van nieuwe, innovatieve en persoonlijke reacties op hun organisatorische en bestuurlijke rollen.

Wat je studie

We beoordelen momenteel de inhoud van onze cursussen om ervoor te zorgen dat ze relevant en actueel blijven om de toekomstige ambities en de samenleving van de studenten uit te voeren. Controleer alstublieft deze cursuswebsite voor de laatste ontwikkelingen.

Inhoud

Het onderwezen element van de DBA richt zich op het ondersteunen van onderzoeksontwerp en applicatie door middel van het onderzoeken van actuele methodologische vragen en debatten. Dit element wordt geleverd door de leidende professoren en onderzoekers van de school. Ter ondersteuning van uw onderzoek krijgt u twee toezichthouders die specialistische vakkennis en deskundigheid bieden bij het ontwerpen en uitvoeren van managementonderzoek.

Modules

 • Inleiding tot de DBA en Projectvoorstel
 • Kritische literatuur review en conceptuele ontwikkeling
 • Inleiding tot onderzoeksmethodologie
 • Reflectie, Impact, Academisch Schrijven, Inzending en de Viva Voce.

Assessments

De toekenning van de DBA zal zijn op basis van succesvolle afronding van de vier stukken van beoordeeld werk:

 • Document 1: Inleiding tot de DBA en Project Scoping
 • Document 2: Inductie naar de Literatuurbeoordeling en Conceptuele Ontwikkeling
 • Document 3: Inleiding tot onderzoeksmethodologie
 • Document 4: Het proefschrift.

Nottingham Business School erkent dat sommige individuen het einddocument van 50.000-60.000 woorden niet kunnen afronden. Mocht de leerlingen de cursus aflopen voor de afstudeerfase van het programma, dan is er een mogelijkheid om een ​​diploma te behalen in Research Methodology. Studenten die het viva-podium bereiken, maar die geen DBA behalen, kunnen een Masters of Philosophy (MPhil) worden toegekend.

Bij het examen van uw proefschrift wordt een viva voce en een externe beoordelaar betrokken met expertise in het vak of onderwerpgebied van het proefschrift.

U zult een aantal documenten indienen voor beoordeling gedurende de vier jaar van de cursus. De documenten zijn allemaal gericht op een gemeenschappelijk managementthema of probleem.

Loopbaan en inzetbaarheid

Hoewel deze cursus geen posities biedt, heeft de DBA een sterke focus op management- en professionele praktijk.

DBA op maat voor bedrijfsorganisaties

Onze DBA is een uitstekend voorbeeld van hoe we individuen in staat stellen om gerespecteerde kwalificaties te behalen, terwijl onderzoek wordt gedaan die gericht is op en voordelig is voor hun organisaties en sectoren. De cursus is sinds 1998 opgericht, maar in 2007 lanceerden we de eerste cohort die uitsluitend uit China werd aangeworven. Studenten worden onderwezen in Nottingham terwijl ze onderzoek uitvoeren in hun organisaties in China, waaronder grote merken zoals Nike, Intel en Motorola.

Toelatingseisen

UK

Je hebt een diploma MPhil, MBA of Master nodig in Business, Management of Organization Studies. Verdere toegangsvereisten:

 • aanzienlijke ervaring in een senior management post
 • de mogelijkheid om onderzoek te doen en een proefschrift op doctoraal niveau te schrijven.

Degenen zonder een masteropleiding, maar met een aanzienlijke werkervaring en bewijs kunnen een proces van accreditatie van eerdere ervaring en leren ondergaan.

Kandidaten met een niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring zal worden beschouwd als op individuele basis.

Internationale

 • Je hebt een diploma MPhil, MBA of Master nodig in Business, Management of Organization Studies.
 • aanzienlijke ervaring in een senior management post
 • de mogelijkheid om onderzoek te doen en een proefschrift op doctoraal niveau te schrijven.
 • Er zijn Engelse taalvereisten voor internationale en EU-studenten.
 • Degenen zonder een masteropleiding, maar met een aanzienlijke werkervaring en bewijs kunnen een proces van accreditatie van eerdere ervaring en leren ondergaan.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates