Read the Official Description

OVER HET PROGRAMMA

De KSU Doctor of Business Administration programma (DBA) is een innovatief doctoraal programma ontworpen om zeer ervaren professionals voor onderwijs en onderzoek functies bij AACSB geaccrediteerde business schools of voor geavanceerd onderzoek posities in consulting, de overheid of de industrie voor te bereiden. Het KSU DBA-programma combineert de striktheid van een traditioneel doctoraatsprogramma met intense studie in de klas, waardoor volledige onderdompeling in de nieuwste academische onderzoeksinhoud en -methoden mogelijk wordt, samen met een Europees stijlmentorschapsmodel dat de student ondersteunt bij het uitvoeren van onafhankelijk, origineel onderzoek.

We raden u ten zeerste aan om een ​​informatiesessie bij te wonen voordat u zich aanmeldt voor het KSU DBA-programma. Tijdens deze sessies verstrekt materiaal en het vermogen om kennis te maken met de faculteit en het leiderschap van het programma, stelt u in staat een beter geïnformeerde beslissing te nemen.

TOELATINGSEISEN

 • Online Graduate Application - Er is een niet-restitueerbare $ 100 aanvraagkosten.
 • Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden.
 • Sollicitatiebrief - (kan worden geüpload naar de online applicatie) Verzend uw sollicitatiebrief alstublieft niet.
 • Hervatten - (kan worden geüpload naar de online applicatie) Verstuur uw cv niet.
 • Persoonlijke en professionele verklaring van belang - (kan worden geüpload naar de online applicatie) Verzend uw verklaring alstublieft niet.
 • Letters of Recommendation - De letters moeten op het briefhoofd van de auteur staan ​​en elektronisch worden ingediend. Stuur alsjeblieft je brieven niet op. GEBRUIK DE AANWERVINGSOPTIES NIET IN DE ONLINE-TOEPASSING.
 • Opmerkingen:
  • 1. Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over de vier stappen van het toelatingsproces.
  • 2. Uw aanvraag, cv, motivatiebrief, transcripties, persoonlijke verklaring van belangstelling en twee aanbevelingsbrieven zullen door de toelatingscommissie worden beoordeeld en, indien succesvol, wordt u per e-mail uitgenodigd om door te gaan naar stap 2, de onderzoeksworkshop. Als u niet gekwalificeerd bent om door te gaan naar stap 2, ontvangt u ook een melding.
  • 3. Noch een GMAT noch een GRE is vereist.
Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
290 USD
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Einddatum
Mei 31, 2022
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Mei 31, 2022