Read the Official Description

De DBA graad is gemaakt voor veeleisende mensen die een fase in hun leven hebben bereikt, waar persoonlijke ontplooiing is hun prioriteit. Dit is de tijd waarin we ons leven kritieke problemen die familie en carrière en de toekomst die we wensen betreffen opnieuw te evalueren. Zakelijke en mondiale vraagstukken en de filosofie van het leven worden gegeven nieuwe perspectieven in deze persoonlijke onderzoek.

Meer dan zomaar een academische opleiding of een cursus voor het beoefenen van professionals, de DBA is een serieus gesprek over cruciale kwesties die draaien rond ons leven en de manier waarop we vorm geven ons lot. In het besef dat onze wereld is chaotisch en dat de meeste uitdagingen in de besluitvorming zijn wat we categoriseren als 'wicked problems', moet een totaal nieuwe paradigmatische kader worden gebruikt: we dus een avontuurlijke leerervaring die is ervaringsgericht en verkennend vast te stellen.

Onze gezamenlijke leren gebruikt dus een combinatie van filosofische af, literatuur gebaseerd en waarderend leren, Design and Theory U technieken, PBL, presencing en scenario-analyse. Het is multi-disciplinair en ondersteund door experimentele benaderingen.

De DBA gaat over persoonlijke groei en leiderschap transformatie-een krachtig statement over persoonlijke betekenis. De Academische Programmaleider is Datuk Dr Paul Chan, die is een sociaal ondernemer en pionier in prive tertiair onderwijs. Hij leidt een team van opinieleiders en praktijkmensen die afkomstig zijn uit een breed spectrum van disciplines en ervaringen van het leven.

Toelatingseisen

  • Een Master diploma in het bedrijfsleven of het management of verwante of professionele disciplines van een erkende universiteit met voldoende relevante ervaring in het bedrijfsleven en de industrie
  • Een Engels vaardigheidsniveau als voldoende beschouwd om de cursus naar tevredenheid af te ronden.
Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
By locations
By date