Doctor of Business Administration

California International Business University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of Business Administration

California International Business University

Dit is de terminal graad op het gebied van Business Administration voor diegenen die een carrière in gebieden zoals onderwijs, onderzoek, advies en het bovenste niveau zakelijke en / of universitair bestuur na te streven. Cibu is een van de weinige ACICS goedgekeurd universiteiten voor het DBA-programma in de Verenigde Staten. Slechts een klein percentage van de gekwalificeerde studenten ooit dit aanzienlijke mate van succes te bereiken.

Toelatingseisen

Kandidaten voor het programma moet eerder behaalde een master's degree. De mate moeten van Cibu, een instelling ofwel geaccrediteerd door een regionale of nationale vereniging erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, of een buitenlandse school-/ licentie / gereguleerd door het passend toezicht agentschap in het land van herkomst. Buitenlandse diploma's zullen worden beoordeeld en geëvalueerd om te bepalen of ze voldoen aan de nodige academische eisen van een master's degree. Studenten ontbreekt een master's, hoewel hij zijn academische equivalent daarvan in passende arbeid, kan de griffier petitie voor toelating. Minimum Engels taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7.0, of TOEIC-750. Cibu doet niet vereisen een GRE of GMAT examen. Voor een juiste beoordeling van de vereisten voor uw achtergrond, neem dan contact op met het Admissions Office.

Transfer Credit

Maximale graduate niveau transfer credit is 65 kwart eenheden (post-bachelor). Transfer kredieten zijn gebaseerd op cursussen in de Cibu Master of Business Administration-programma (MBA), en moet voldoen aan gelijkwaardigheid test voor alle cursussen. Maximale doctoraal niveau overdracht cursussen geaccepteerd zullen twee (of 10 kwart eenheden). Transfer kredieten zijn onderworpen aan toetsing door de griffier en de DBA Comite ter goedkeuring.

Programma-eisen

Een minimum van 80 kwartaal eenheden (16 vakken) moet worden ingevuld op Cibu te kwalificeren voor het doctoraat. Daarvan moet 70 kwart-eenheden in het doctoraal niveau cursussen. Een totaal van 145 kwartaal-eenheden (level cursussen 29 master) na de bacheloropleiding plus indienen van een proefschrift moet worden ingevuld voor het afstuderen. Studenten die hun MBA aan Cibu hebben afgerond zal een totaal van 16 meer cursussen (80 kwart eenheden) plus het proefschrift nemen.

Voorbereidende Achtergrond Eis

Studenten toegelaten tot het DBA-programma moeten aantonen dat hun vermogen om graduate niveau werk op het doctoraal niveau na te streven aan te tonen. Zo worden de studenten aangemoedigd om een ​​master's degree in de discipline of Business Administration, management of aanverwante gebieden bezitten. Als een tekort bestaat in een student achtergrond voorbereiding, zal Cibu verdere voorbereidende cursussen op een case-by-case basis nodig, met behulp van diplomawaardering resultaten en bekwaamheidsexamens beheerd en beoordeeld door de faculteit binnen functionele discipline gebieden.

Onderwijs

Collegegeld betaalt per cursus. Het aantal cursussen om het programma te voltooien kan afhangen van het aantal overgedragen kredieten en cursussen van andere instellingen.

  • Collegegeld per cursus of intersession = $ 1.680 - Full-time collegegeld per kwartaal (2 gangen-Minimum) = $ 3.360 - Doorlopende Inschrijfgeld per kwartaal * $ 2000 - volledige collegegeld voor het gehele programma (16 vakken) = $ 26.880 * Exclusief eventuele verminderingen voor aanvaarde kredieten van in aanmerking komende overdracht instellingen.

** Continuing Inschrijving is een cursus waarmee docenten om studenten te ondersteunen door middel van hun laatste fasen van het proefschrift. Vergaderingen worden opgericht op een als een noodzakelijke basis met de decaan van Academische Zaken, alsmede van de promovendus Dissertation Comite. Kandidaten kunnen hun proefschrift te voltooien tijdens deze fase, of doorgaan met hun proefschrift ontwikkelen in de tijd, gebruik te maken van de begeleiding van docenten, bibliotheken, databases, netwerken, redacteuren, uitgevers en andere hulpmiddelen beschikbaar via inschrijving in deze cursus.

Inschrijfdatum

Studenten kunnen hun programma in een academisch kwartaal beginnen. 1 januari, 1 maart, 1 juni 1 september.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
26,880 USD
Volledige collegegeld voor het gehele programma (16 gangen)
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates