complexe, wereldwijde competitieve omgevingen van vandaag vragen om nieuwe modellen van de prestaties en innovatieve oplossingen, die organisatie leiders nodig hebben om te kunnen denken in mondiale termen en design systemen die innovatief zijn en inspelen op de mondiale en maatschappelijke trends.

Het College of Business and Economics (CBE) aan de UAEU heeft gereageerd op deze groeiende behoefte met de introductie van de AASCB geaccrediteerde, Doctor of Business Administration (DBA) programma aan te bieden in de VAE hoofdstad Abu Dhabi.

Het programma is ontworpen voor onderzoeksgerichte werkende professionals en senior level executives. Het is gericht op het verbeteren van het beheer van de kennis en uitrusting van zakelijke leiders met brede onderzoek en proces management vaardigheden om hen in staat te stellen de interdisciplinaire, grote plaatje zaken dat de wereldwijde business management vandaag karakteriseren met succes aan te pakken. De part-time, academisch rigoureus programma wordt geleverd op een manier die zakelijke leiders in staat stelt om die ambities waar te maken, zonder afbreuk te doen aan hun professionele inspanningen.

We zijn ervan overtuigd dat de CBE DBA, door een speciale promotie-faculteit met world-class referenties geleverd, zal u helpen om naar het volgende niveau in het bereiken van uw carrière doelen.

Toelating tot de DBA

Toelating tot de UAEU DBA programma zal selectief van aard zijn. Een kritische eis is dat toegelaten studenten in staat onderneming doctoraal-level activiteiten. Een DBA toelatingscommissie, bestaande uit docenten van het CBE, samen met de DBA Program Coordinator, zal elke kandidaat om hun geschiktheid te bepalen voor de toelating tot de opleiding te evalueren.

Minimum Toelatingseisen

De volgende zijn de minimale eisen voor toelating tot de DBA Program aan UAEU.

  • Een Master's Degree van een geaccrediteerde universiteit erkend door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, in een gebied dat geschikt is voor de academische omgeving waarbij de aanvraag wordt gedaan.
  • Een minimale cumulatieve GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 of gelijkwaardig, in de masteropleiding behaald bij een erkende universiteit erkend door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek.
  • Een score van 6.0 of hoger op de IELTS Academic examen of equivalent; Deze score moet minder dan twee jaar oud op het moment van de aanvraag en van onze erkende centra zijn (neem contact Admissions ter validatie).
  • Een minimum van vijf jaar van gecombineerde relevante werkervaring op uitvoerend / management niveau voor of na-masteropleiding.

De DBA is een vier-jaar, part-time programma gestructureerd in twee fasen.

De eerste fase, de onderwezen podium, bestaat uit twee jaar natuurlijk het werk dat onderzoek filosofieën, kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden, onderzoek heeft betrekking op ter ondersteuning van zakelijke functies, literatuuronderzoek en kritiek, en menselijke factoren en sociale verantwoordelijkheid.

De tweede fase, het onderzoek en het proefschrift fase duurt tussen de twee en drie jaar. In dit stadium, de formele onderwijs aspect van het programma eindigt en de studenten wordt verwacht dat de kennis die is opgedaan met de eerste fase gebruiken om een ​​onderzoek onderzoek dat een originele bijdrage aan de beroepspraktijk die uitzonderlijke academische verdienste bezit vertegenwoordigt ondernemen. DBA kandidaten wordt verwacht dat zij kwesties van wezenlijk belang om hun eigen organisaties aan te pakken, het leveren van high-utility resultaten en te genieten van de voordelen van het zien van hun oplossingen gunstig geïmplementeerd. Tijdens deze periode zullen de werkzaamheden van de student onder toezicht van twee begeleiders.

Het programma wordt afgerond na een succesvolle indiening en verdediging van het proefschrift.

De DBA programma heeft vijf primaire aandachtsgebieden:

  • Communicatie vaardigheden
  • Kritisch denken en probleemoplossende.
  • Autonomie, Teamwork en Leadership.
  • Ethische en maatschappelijk engagement.
  • Discipline kennis.
Opleiding te volgen in:
Engels