Read the Official Description

Doctor of Ministry

De arts van het ministerie (D.Min.) is een geavanceerde, professionele theologische opleiding voor voorgangers en andere christelijke leiders in de kerk, niet-gouvernementele organisaties, en de missie gemeenschappen.

In overeenstemming met de visie van AIU-ISAR-NEGST, dit programma wil zich richten op de unieke behoeften en mogelijkheden van de bediening in de Afrikaanse context.

de eerste plaats bedoeld als in-dienst voortgezet onderwijs voor werkende voorgangers, zij wil de wijsheid van de bediening ervaring te integreren met de hoogste niveaus van theologische reflectie.

Dit proces omvat een reeks van modulaire seminars, het hele jaar door lees- en schrijfopdrachten en mentoring, culminerend in een publiceerbare-bediening op basis van onderzoek proefschrift.

Onderscheidende waarden van de Doctor of Ministry

1.missionair --De D.Min programma richt zich op het toerusten van christelijke leiders in de kerk, niet-gouvernementele organisaties, en de missie gemeenschappen om vertrouwen, constructief en doeltreffend te kunnen uitvoeren van de missie van het evangelie van Jezus Christus in een steeds meer onderling verbonden wereld. Wij geloven dat we moeten leiders herconfigureren in reflectieve beoefenaars die de complexiteit van deze onderling verbonden wereld te begrijpen en weten hoe het te nemen in het belang van de missie van het evangelie 2.THEOLOGISCHE - De opleiding streeft naar cultiveren en vormen van christelijke leiders die zich bezighouden met de theologische reflectie die informeert de praktijk en vice-versa. We noemen dit soort theologisch bewust leider een 'reflective practitioner. "Deze leiders beschikken over een" dik begrip "van Afrikaanse en mondiale cultuur en de" missie van God. "3.IN-SERVICE of mid-career TRAININGDe D.Min. is "in-service of Mid-carrière" training, en dus bewust experiëntieel geaard onderwijs.

Zowel instructeurs en leerlingen brengen een achtergrond die heeft een aantal jaren van real-life ervaring op het gebied onderzocht.

Aangezien dit programma is gericht op beroepsbeoefenaren, de ideale leraar is een huisarts-onderzoeker-docent.

Wat brengt de geloofwaardigheid in het klaslokaal of in andere gesponsorde dialoog is een rijke ervaring basis die kan worden aangehaald en aangesproken op de reflecterende expertise die inzet nodig heeft onbepaalde situaties te modelleren.

Distinguished resource personen met relevante ervaring zal helpen bij het faciliteren van het leerproces.

4.SELECTIEF--D.Min. professionele programma's hebben voorwaarden of "stichtingen" dat de kandidaten te screenen op hun arena van de training.

Sommige van deze zijn formele curriculaire of credential zaken (bijvoorbeeld Master of Divinity of gelijkwaardig masters-level credential) en ervaring (5 jaar van post-graduate werk in het bedrijfsleven, NGO's of kerkelijke instelling) die wordt geëvalueerd op basis van een portfolio.

5.Transformational ONDERWIJS - In het beroepsonderwijs moeten we niet verwarren met middelen uiteinden, hoewel het vaak wordt gedaan in het onderwijs.

Beheersing van informatie en paradigma's, data en perspectieven is een middel geen doel.

Het einde is prestatie capaciteiten om te beslissen en te doen.

In deze pedagogie (of androgogy) zijn we geïnteresseerd in veel meer dan de cognitieve prestaties.

Voor veel van de belangrijkste taken van het christelijk leiderschap en bediening leiders bevinden zich in situaties en relaties die onvoorspelbaar, dubbelzinnig, onstabiel en conflictueus zijn.

In deze gevallen wat nodig is, is geen technische rationaliteit, maar een soort van "wijsheid", een flexibele, inzichtelijke, innovatief oplossen van problemen.

Dit omvat de mogelijkheid te "lezen" situaties en mensen, om te zien wat er op het spel staat, en vast te stellen, aan te passen of te innoveren oplossingen die geschikt zijn voor de missionaire doelen van de organisatie en de doelstellingen van de taak bij de hand zijn.

Ons uiteindelijke doel is transformationele onderwijs, onderwijs in de christelijke leiderschap dat de bevoegde leiders van integriteit produceert.

De arts van het ministerie graden tracht leiders die wijs en begrip in de kennis van de wil van God te vormen.

Toelatingsvoorwaarden

In aanvulling op de minimale toelatingseisen voor elke universitaire opleiding, alle aanvragers voor toelating tot de Doctor of Ministry programma moet voldoen aan de volgende eisen:

a) Normaal gesproken zal een aanvrager een Master of Divinity graad bezitten van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatieve Grade Point Average van ten minste een B + of 3.30.

b) Studenten die de graad van Master of Arts hebben verdiend in een theologische discipline zal ook in aanmerking voor toelating.

De Master of Arts graad moet zijn van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatieve Grade Point Average van ten minste een B + of 3.30. Omdat de D.Min. veronderstelt dat de aanvrager heeft een brede achtergrond in de bijbelse, theologische en pastorale disciplines, zal het transcript van de MA aanvrager worden beoordeeld door de directeur van het Doctor of Ministry programma.

MA aanvrager kan nodig zijn om extra masters-level cursussen nemen als aanvulling op de MA graad.

c) Een minimum van 3 jaar van post-MDiv. ministerie ervaring waarin de aanvrager is het uitvoeren van leiderschap verantwoordelijkheden. Aanvragers zullen een geïntegreerde portfolio te presenteren als onderdeel van de sollicitatieprocedure. [MA aanvragers zullen worden verplicht om 5 jaar van de post-masters relevante veldwerk in veel gevallen.] D) Een permanente verantwoordelijke positie in een Afrikaanse organisatie en de goedkeuring door die organisatie van permanente educatie van de aanvrager. De organisatie zal haar bereidheid om de "laboratorium" context waarin de D.Min bieden certificeren. integratieve werk student zal plaatsvinden.

e) Stuur een beknopt proefschrift onderwerp voorstel van 2-3 pagina's

Wijze van levering

1.Het D.Min. programma omvat een modulair formaat. Er zijn twee tiendaagse residencies elk jaar x 3 jaar. Oprichting van integratieve proefschrift vindt plaats tijdens het vierde jaar.

2.Het D.Min. zal een verscheidenheid aan "tracks" of specialisaties die inspelen op de eisen van de bediening in diverse Afrikaanse omgevingen te creëren.

Elke gespecialiseerde spoor bestaat uit zes tiendaagse residenties in 6 maanden met tussenpozen gespreid over drie jaar.

Voorafgaand aan elke residency, zullen de deelnemers relevant leesopdrachten die, in het kader van de lopende ministerie, zal een minimum van één maand in beslag te hebben.

Aangekomen bij het ingezetenschap zonder dat de pre-residency opdrachten hebben voltooid zet de deelnemer in een ernstige achterstand in de "doctoraatsseminarie" en verzwakt de kwaliteit van de interactie in het cohort.

Na de voltooiing van elk van de residenties, deelnemers uit te voeren belangrijke projecten evenals extra lezingen tijdens de drie tot vier maanden interval tussen residenties.

Het programma vereist gemiddeld ongeveer 12 uren studie en voorbereiding per week gedurende de drie jaar.

3.Het hoogtepunt van het programma is het proefschrift na de voltooiing van de zes residency modules.

Alle lezingen, discussies en projecten moeten wijzen op de voltooiing van het proefschrift.

Dit proefschrift wordt uitgevoerd met de juiste wetenschappelijk onderzoek technieken uitgevoerd en moet een professionele bijdrage aan het gebied van specialisatie te vertegenwoordigen.

structuur van de vergoedingen

  • Totale Collegegeld per trimester 81.000
  • Admin kosten 16.525
  • Totale kosten per termijn 97.525
  • Totaal per jaar 195.050

Hoe toe te passen

U kunt online solliciteren door te klikken Online toepassing of Download aanvraagformulier Aanvraagformulier U kunt uw aanvraag tot Public Relations of Admissions sturen.

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Africa International University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
195,050 KES
Totaal per jaar
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum