Read the Official Description

Worden uitgerust voor een grotere effectiviteit bediening.

Onze Doctor van het ministerie nodigt mannen en vrouwen om dieper stap in studie van het Woord, om hun perspectieven te verbreden op ministerie praktijken, en om samen met een wereldwijde gemeenschap van bediening beoefenaars in dialoog en studie in het belang van het Evangelie. Het programma is flexibel ontworpen om de planning en de behoeften van de full-time bediening professionals passen.

Onze Doctor van het ministerie dient de gemeente van de levende God, door versterking van de vakbekwaamheid van de personen in de ministeriële leiderschap door integratie van geavanceerde theorie met de hedendaagse praktijk.

Het is een professioneel programma bedoeld voor personen die zich in het voltijds beroepssecundair christelijke bediening, zoals pastors en pastorale medewerkers, kapelaans, Christian opvoeders, missionarissen, de werknemers in parakerkelijke organisaties, en evangelisten, zowel nationaal als internationaal.

Waar kan deze mate neem me?

De Dmin is ontworpen om de vakbekwaamheid van degenen die al bezig met full-time bediening te verbeteren; het is een in-serviceprogramma, zodat sutdents om de mate te voltooien terwijl het nemen van een minimale tijd weg. Als zodanig is deze mate doel is een van de verdieping van iemands huidige roeping in plaats van voorbereiding op een toekomstige carrière.

Wat zal ik studeren?

Dmin cursussen worden allemaal aangeboden in een week intensieve klassikale sessies (het is niet ontworpen om een ​​residentiële programma) aangeboden op de Deerfield campus maart, juli en november. Deze cursussen worden voorafgegaan door persoonlijke studie en gevolgd door een project dat de cursussen van toepassing is op de bediening van de student. Uitzonderingen op de niet-residentiële karakter van het programma worden af ​​en toe gemaakt; praat met opnames voor deze uitzonderingen.

TEDS is in het proces van het aanbieden van een nieuwe aangepaste cohort aanpak Dmin onderwijs op basis van ministerie van affiniteit. Naast onze electieve concentraties zullen deze cohorten dient halve programma worden, met anderen die allemaal zeer vergelijkbare bediening instellingen. De cohort schema en de inhoud van de cursus wordt vooraf gedefinieerd. De rest van de cursus werk zal worden genomen van reguliere vereiste en keuzevakken aanbod. Cohorten zijn op dit moment gepland voor grote kerk Senior Pastors onder leiding van Dr. Knute Larson, en Gezondheidszorg Kapelaans onder leiding van Dr. Roy Bebee.

Doctor of Ministry Core - 12 uur

 • MN 9550 Revitalizing Ministerie (PM, LM, PC, PR) * -of-
 • MN 9555 Prolegomena voor zending en evangelisatie (ME) * 3 uur Systematic Theology, Nieuwe Testament, en het Oude Testament Integrative Cursussen (BT) 6 uur
 • MN 9990 ministerie en missies Research 3 uur

* Moet worden beschouwd als een van de eerste drie gangen

Doctor of Ministry Concentratie - 12 uur

Vier gangen in een gebied van concentratie: Prediking, Leiderschap en het Ministerie Management Pastoral Care, zending en evangelisatie, of aalmoezeniers. Degenen die in de algemene Pastoral Ministries categorie kan een combinatie van de cursussen te kiezen uit de PR, LM, of PC gebieden.

 • Pastoral Ministries (PM) Dit is de algemene categorie waarbij de leerlingen kernvakken te kiezen uit een van de PR, PC, of LM concentraties.
 • Prediken (PR) Deze concentratie benadrukt de verkondiging van Gods Woord-exegetisch geluid, door de Geest gemachtigd, en cultureel relevant. Geschikt voor iedereen wiens rol is in de eerste plaats proclamatie.
 • Pastorale Zorg (PC) De relationele kant van de bediening wordt benadrukt in deze concentratie-gezinsleven, crisisinterventie, bio-ethische kwesties, en geestelijke vorming. Het is geschikt voor de kerk personeel, begeleiding center medewerkers, of medische aalmoezeniers.
 • Leiderschap en het ministerie Management (LM) Deze concentratie benadrukt het ontwikkelen van mogelijkheden die nodig zijn om te leiden en te organiseren bediening in gebieden van verandering, conflict, visie, kernwaarden en motivatie. Het is geschikt voor diverse pastorale rollen en degenen die in de bediening of missies organisatorische leiding.
 • Missies en Evangelisatie (ME) In deze concentratie, kwesties in verband met christelijke zending worden benadrukt-wereldbeeld, cross-cultureel ministerie, gemeentestichting, en de stedelijke context. Het is geschikt voor missionarissen, kerk planters, parakerkelijke personeel en anderen in evangelisatie of cross-culturele bediening.
 • Militaire Chaplaincy (MC) Dit is een speciale coöperatie concentratie tussen TEDS en de takken van het Amerikaanse leger ontworpen voor dit moment voor militaire aalmoezeniers die zich willen richten op de kapelaanschap in hun programma. Gedetailleerde informatie met betrekking tot deze concentratie is verkrijgbaar bij het Admissions Office.

Keuzevakken - 6 uur

Compleet 6 uur Ministerie keuzevakken.

Major Project - 6 uur

Het hoogtepunt van het Dmin programma is een groot project. Dit grote project is bedoeld om studenten te helpen theologisch denken over de bediening door hen te verplichten om nieuwe concepten en methoden toepassen op hun ministeries. Het voorstel voor het project moet formeel worden goedgekeurd door twee docenten lezers, de Program Director, en de rechten van de mens in Research Committee. Een faculteit lezer zal worden aangewezen als mentor / eerste lezer om de student voor de duur van het project. Het grote project moet over een onderwerp geschikt om de concentratie van de student.

Doctoral Project Research

MN 9991 Doctoral Project Research (twee keer in 3 uur elk)

Wat zijn de voorwaarden voor toelating tot dit programma?

Kandidaten voor de Dmin programma zijn verplicht om:

 • Beschikken over een Master of Divinity graad of andere aanvaardbare master niveau kwalificaties (zie de volledige voorwaarden voor details).
 • Hebben verdiend een minimale cumulatieve GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 voor het werk van alle masters.
 • Aanbevelingen van de volgende vier personen (elektronisch worden ingediend via het online aanmeldingsformulier): (1) Ministerie begeleider, (2) Ministerie collega, (3) Lay leader, (4) Voorzitter van de kerkenraad, professor, confessionele officiële OR professionele kennismaking .
 • Hebben ten minste drie jaar van consistente full-time bediening ervaring na ontvangst van de MDiv of het equivalent daarvan; uitzonderingen kunnen worden gemaakt voor de bediening ervaring voorafgaand aan het ontvangen van de MDiv.
 • Te nemen en in te dienen van de Miller Analogieën Test (MAT) scores.
 • Hebben voorwaarde studie gelijk aan 9 uur semester van graduate opleidingen afgestemd op de geselecteerde concentratie.
 • Aangezien het programma is sterk afhankelijk van computervaardigheden, moeten de aanvragers in staat zijn om een ​​huidig ​​tekstverwerkingsprogramma gebruiken; eigendom van een desktop of laptop computer nodig is, samen met internet en e-mail mogelijkheden.

Speciale instructies voor International aanvragers

Je moet aan het Bureau van Citizenship and Immigration Services regelgeving te voldoen in het verkrijgen van een F-1 (student) via. Dit vereist extra opnames informatie en papierwerk. International aanvragers wier eerste taal niet Engels moet indienen scores van de Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL).

Alle internationale Dmin programma voor studenten, waaronder Visiting Dmin studenten en studenten uit Canada, zijn nu verplicht om de Verenigde Staten binnen te komen met een F-1 visum. DBMIN residentiële studenten (dwz wonen in of nabij Deerfield en het nemen van semester-length cursussen) moeten voldoen aan dezelfde visumplicht als andere programma residentiële aanvragers (zie Admissions sectie).

DBMIN niet-residentiële studenten (dat wil zeggen, woon-werkverkeer op de Deerfield Campus op een cursus per cursus basis) moet ook een F-1 visum te verkrijgen. Studenten die de Verenigde Staten in te voeren om de dokter van het ministerie mate voort te zetten zonder dat de F-1 visum mogelijk in gevaar brengen van hun vermogen om de mate te voltooien en opnieuw in te voeren de Verenigde Staten. F-1 visa zal zo lang geldig blijven zoals terugkeer naar de Verenigde Staten in het kader van onderzoek plaatsvindt ten minste eens in de vijf (5) maanden. Een nieuw visum nodig zullen zijn indien terugkeer niet binnen deze periode optreedt. Daarom wordt full-time vooruitgang Dmin internationale niet-residentiële studenten gedefinieerd als het nemen van ten minste een cursus in elk van de drie sessies (herfst, lente, zomer) per jaar.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum