Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Mechanical Engineering

Wij bieden een doctoraat (Ph.D.) diploma in de machinebouw voor gekwalificeerde studenten. De belangrijkste troef van de UVM werktuigbouwkunde graduate programma is de menselijke factor, dat is onze toegewijde docenten en personeel, en gemotiveerde studenten.

Leerplan

We voortdurend actualiseren ons curriculum aan de moderne onderwerpen in de machinebouw aan te pakken, en een breedte van cursussen in de experimentele, computational en theoretische mechanica aan te bieden. De meeste van onze afgestudeerde studenten zijn full-time en actief betrokken bij onderzoeksprojecten met een of twee faculteit mentoren die zal worden gewijd aan uw succes. De omvang van het programma kunt u ook nauwe interactie hebben met de rest van de faculteit, en om regelmatig deel te nemen aan het leven van het programma via afgestudeerde student seminars en gastspreker presentaties.

Afgestudeerde

We actief op zoek naar een diverse groep studenten toe te laten in de machinebouw aan de hedendaagse uitdagingen van onze samenleving aan te pakken. Tot op heden hebben onze afgestudeerden een succesvolle carrière in de academische wereld bereikt als onderscheiden professoren, in de industrie als ingenieurs en ondernemers, en in de regering posities programmaleiders voor nationale financiering agentschappen of wetenschappers van nationale laboratoria.

Faculteit en Onderzoek

Het succes van onze graduate programma is gebouwd op een onderscheiden faculteit wiens onderzoek wordt nationaal en internationaal erkend door innovatie, verspreiding van kennis op high-impact tijdschriften, en onderzoek awards. Onlangs heeft onze faculteit belangrijke onderscheidingen van het ministerie van Defensie, ministerie van Energie, de NASA en de National Science Foundation gewonnen, en omvat de ontvangers van de jonge onderzoeker en NSF LOOPBAAN awards. Het is duidelijk, onze focus is om een ​​onderzoek omgeving die sterk interdisciplinair en collaboratieve waaruit onze studenten kunnen gedijen.

We voeren een waaier van multidisciplinaire onderzoeksprojecten op de volgende onderwerpen: Smart Structures, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Turbulence, Complex Fluids, Multiscale Mechanica, Micro en Nano Engineering, nanomaterialen, biomaterialen, Energy Harvesting, Conversion and Storage, Control Systems, Polymer Manufacturing, en simulatie met behulp van high-performance computing.

Toelating

Terwijl de volledige aanvragen zodra ze worden ontvangen, worden beoordeeld, stellen we uw geduld totdat de toelating beslissing wordt genomen. De deadlines voor sollicitatietermijn zijn: 1 februari voor de herfst opnames. 1 september ter voorjaar opnames.

Aanvrager Kwalificaties

De werktuigbouwkundige graduate programma streeft naar excellente studenten aan te trekken. Elke student moet voldoen aan de algemene eisen voor toelating als aangegeven in de voorschriften van de Universiteit van Vermont Graduate College. Typisch, studenten die het promotietraject hebben een MS graad in werktuigbouwkunde of een gerelateerd veld in de techniek of natuurwetenschappen ontvangen. Aanvragen worden geaccepteerd van de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van College of Engineering and Mathematical Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 - 5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen