Read the Official Description

Als u een zelf-gemotiveerde leerling die worstelt met de uitdagingen van onze tijd en wil een positieve verandering in de wereld, is dit programma voor u. Ons programma combineert ervaringsleren met serieuze wetenschappelijke onderzoek en onze afgestudeerden geworden transpersoonlijke geleerden, transpersonally georiënteerde therapeuten en genezers, transformatieve opvoeders en change agents in verschillende sociale en organisatorische context.

Cursussen omvat intensieve onderzoek in transpersoonlijke filosofie, theorie en onderzoek; een onderzoeksmethoden sequentie die studenten voor proefschrift werk op een gekozen onderwerp bereidt; en integratieve en transformationele educatieve ervaringen van community-building en toegepast leren door middel van retraites en een gemeenschap praxis volgorde. Dit programma op de campus biedt de container voor u om een ​​deel van een diverse leergemeenschap zijn.

Ons programma biedt vijf concentraties:

  • Bewustzijn en creativiteit Studies
  • Gedragswetenschappen
  • Ecopsychology
  • Somatische Psychologie
  • Onderzoeksmethoden in Psychologie

Leden van onze faculteit publiceren in diverse gebieden van onderzoek inclusief bijzondere menselijke ervaringen, bewustzijn studies, creativiteit, vergelijkende religies, en de interface van de culturele studies en transpersoonlijke psychologie. Onze onderscheidende vermogen van wetenschappelijk onderzoek, ervaringsleren en professionele ontwikkeling ondersteunt het werk van het brengen van transformationele concepten en praktijken in de wereld op een manier die de persoonlijke groei, sociale verandering en genezing in een verscheidenheid van instellingen bevordert.

Wat betekent dit voor te bereiden op?

Studenten die hun doctoraat in de transpersoonlijke psychologie voltooien gaan om verschillende professionele inspanningen. Degenen met eerdere professionele leven vaak te nemen transpersoonlijke principes in een bestaande praktijk. Samen met een gekozen specialisatie, veel afgestudeerden het ontwikkelen van een nieuwe roeping na afloop van het programma, waaronder werk als coach, spirituele gidsen, opvoeders, en change agents in de non-profit, overheid en zakelijke omgevingen.

Bewustzijn en creativiteit Studies

Filosofen en wetenschappers hebben het concept van het bewustzijn verkend voor duizenden jaren, maar nu weten we genoeg over de hersenen om wetenschappelijke vooruitgang op zelfs de meest fundamentele vragen te maken. Natuurlijk is er nog veel mysterieus en waarschijnlijk zal altijd zo blijven. Tegelijkertijd, iedereen is bekend met de ervaring van verhoogde of verruimd bewustzijn en de daarmee gepaard gaande gevoel van grotere verbinding met jezelf en de rest van de wereld. Ons bewustzijn en creativiteit Studies concentratie is ontworpen om ruimte te bieden voor promovendi om bewustzijn te verkennen in haar verschillende dimensies, terwijl het experimenteren met spirituele technieken en creatieve processen die de productie en worden gevoed door het. Onze exploratie is geworteld in wetenschappelijk onderzoek, contemplatieve praktijken, entheogenic integratie en intersubjectieve ontmoetingen met leden van onze lerende gemeenschap.

Gedragswetenschappen

De Behavioral Science concentratie richt zich op neurowetenschappelijk, gedragsmatige en cognitieve psychologie. Naast deze traditionele onderwerpen, worden de studenten kennis met meer innovatieve post-graduate disciplines zoals Neurotheology, neurophenomenology, en bio-ethiek in de bredere context van het bewustzijn studies. Vragen over neurologische correlaten van spirituele en religieuze ervaring en problemen rond de verbetering van de menselijke hersenen door middel van transformatieve technologieën maken ook deel uit van deze concentratie.

Ecopsychology

Ecopsychology nadert de menselijke psyche als een fenomeen van de natuur en beschouwt alle psychologische en geestelijke zaken in het licht van onze deelname in het leven van de meer-dan-menselijke wereld. Deze concentratie onderzoekt de manieren ECOtherapie, milieumaatregelen en ecologisch verantwoorde manier van leven te bevorderen optimale geestelijke gezondheid, welzijn, en een gevoel van het transpersoonlijke.

Somatische Psychologie

Somatische psychologie richt zich op de uitdagingen die het leven van mensen die door de breuk tussen de wereld van kennis en de wereld van woonde, belichaamde ervaring. Het richt zich op het lichaam als de plaats van evolutionaire intelligentie, leren, en transformatie. Op basis van zowel oosterse als westerse perspectieven, deze concentratie onderzoekt interacties tussen lichaam processen en staten van bewustzijn door een transpersoonlijke psychologisch perspectief.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019