Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of Philosophy (PhD) in Computer Science

De PhD in Computer Science programma wordt beheerd door de Graduate College. De afdeling Informatica heeft opgezet het beleid en de eisen voor haar PhD-programma op basis van het beleid en de eisen van alle PhD-programma's door de Graduate College toegediend. Dit document moet het merendeel van de veelgestelde vragen over de PhD in Computer Science Program beantwoorden. Echter, zijn alle lezers aangemoedigd om te overleggen met de Graduate Comité van de Computer Science Department, evenals de Graduate College voor verdere informatie.

Uniciteit van onze PhD-programma

Doctoral programma's zijn fundamenteel verschillend van bacheloropleidingen of masteropleiding. Net als andere programma's, promovendi krijgen een basisniveau van kennis door middel van natuurlijk het werk. Het verschil komt echter met het onderzoek. Overwegende dat een bachelor- of masterstudent een onderzoeksproject kunnen ondernemen, maar biedt gewoon een aanvulling op de cursus werk en is duidelijk geleid door een faculteit adviseur. Doctoraal onderzoek is de focus van studies van een promovendus. Promotieonderzoek is veel meer self-guided en verkennend onderzoek gedaan dan in de andere programma's. Toekomstige werkgevers kiezen meestal promovendi op de kwaliteit en originaliteit van hun scriptie onderzoek, niet hun kwaliteiten in de loop werk. Weerspiegelt deze focus, wordt het grootste deel van de tijd en moeite tijdens doctorale studie van een student besteed aan het afstudeeronderzoek.

In de afgelopen dertig-plus jaren, heeft de informatica ontwikkeld tot een rijke academische discipline. Maar computers en berekening een belangrijke rol spelen in veel onderzoek disciplines, waaronder (maar niet beperkt tot) engineering, biologie, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie en onderwijs. Tegen een dergelijke achtergrond, onze interdisciplinaire PhD-programma produceert Computer Science professionals die in staat van het onderwijs en het uitvoeren van origineel onderzoek op universitair niveau als in de industriële of andere professionele instellingen.

Het interdisciplinaire PhD-programma in Computer Science biedt een studie in zowel traditionele en cross-disciplinaire gebieden zoals bio-informatica en ecologische modellering. Onze faculteit in Computer Science betrokken zijn in de voorhoede van het onderzoek in data mining, gedistribueerde systemen, en evolutionaire & agent-based computing. Ons interdisciplinair werk bezuinigingen op alle gebieden van de campus, met de huidige nadruk in de bioinformatica, computationele beeldvorming, computational engineering, en ecologische modellering. Onze faculteit publiceren in prestigieuze tijdschriften en conferenties in Computer Science, hebben aanzienlijke subsidies voor onderzoek van de federale agentschappen (zoals NSF, NIH, DOE, en DOD), en dienen op redacties, conferentie commissies, National Science Foundation review panels, en toonaangevende professionele samenlevingen.

Doctoraal studenten wordt verwacht om cursussen van buiten de traditionele wereld van de informatica bevatten. Studenten worden aangemoedigd om onderzoek te onderwerpen die de informatica te combineren met andere disciplines te overwegen. De afdeling heeft een breed scala van secundaire faculteit afspraken met primaire belangen in andere gebieden, die kunnen worden gebruikt als een student thesis adviseur.

Minimale vereisten voor toelating tot de PhD-programma

Een bachelordiploma en bevredigende scores op de Graduate Record Examination (GRE) algemene gedeelte zijn vereist van alle aanvragers. Aanvragers zullen worden geëvalueerd op basis van hun potentieel voor excellentie in onderzoek, zoals beoordeeld vanuit hun academische achtergrond, testscores, relevante ervaring en brieven van aanbeveling. We geven toe studenten die wij geloven de meeste kans om te slagen en gedijen in het programma. Zie het volgende gedeelte voor volledige aanvraag pakket eisen en deadlines.

De aanvragers wier moedertaal niet het Engels of waarvan het formele onderwijs is uitgevoerd in een andere taal dan het Engels moet een test van het Engels als tweede taal (TOEFL) score van 550 (of 213 met de computer gebaseerde test of 90 met Internet-gebaseerde test) of hoger. Om in aanmerking voor financiële assistentschap van de universiteit, moeten aanvragers een TOEFL score van 600 (of 250 met computer-gebaseerde test of 100 met Internet-base-test) of hoger te hebben.

Aanvragers die hebben sterke academische records in een andere discipline en gebrek aan een aanvaardbare computer science achtergrond (normaal ten minste cursussen in Datastructuren, Computer Organization, en programmeertalen) kan voorlopig worden aanvaard. Voorlopig geaccepteerd studenten zullen worden verplicht om een ​​goedgekeurde programma voor herstelwerkzaamheden in hun eerste jaar van de studie af te ronden.

Solliciteren bij de PhD-programma

Een student die geïnteresseerd zijn in een doctoraat in Computer Science moet een volledige aanvraag in te dienen pakket inclusief:

  • het aanvraagformulier
  • compleet collegiale transcripties
  • toelichting van het doel en ervaring (beschikbaar als onderdeel van het pakket)
  • drie referentie-letters
  • Graduate Record Exam (GRE) algemene scores
  • Test van het Engels als tweede taal (TOEFL) scoren als uw moedertaal niet het Engels of als uw formele opleiding is uitgevoerd in een andere taal dan Engels.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van College of Engineering and Mathematical Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019