Lees de Officiële Beschrijving

doctor in de filosofie

Cursusoverzicht

De Doctor of Philosophy (PhD) is een complete, stand-alone graden dat is een internationaal erkend doctoraat. Het is ontworpen voor studenten om het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het uitvoeren van onafhankelijke en volgehouden onderzoek. De scriptie moet een kritische toepassing van specialistische kennis aan te tonen en maak een onafhankelijke bijdrage aan de kennis op het gebied van onderzoek.

De cursus is uniek in dat het binnen de christelijke opvoeding kader Avondale wordt geleverd. Studenten van de Doctor of Philosophy graad wordt de ontwikkeling van vaardigheden in kritisch denken, ethische beurs, en attitudes die bevorderlijk is voor persoonlijke en collectieve betrokkenheid zijn.

Het doel van de Doctor of Philosophy graad is mentor zelfstandig leren studenten het vermogen voor verdere professionele ontwikkeling door middel van het verwerven van de nodige vaardigheden, waaronder overdraagbare vaardigheden, onderzoekstechnieken en hun toepassing.

Onderzoek specialisaties kan zijn op het gebied van Onderwijs, Kunsten, Verpleegkunde, ministerie en theologie.

Vakcode

5001

cursusduur

Drie tot vier jaar full-time

Studie mode

On-Campus of onderwijs op afstand

Accreditatie

De Doctor of Philosophy opleiding is self-geaccrediteerd door Avondale College of Higher Education in de zin van level 10 in de Australische kwalificatiekader. De cursus wordt op nationaal niveau geregistreerd bij het Tertiair Education Quality and Standards Agency.

Avondale biedt het doctoraat als een gezamenlijk verleende graad met Charles Sturt University, de Avondale graden wordt gehouden in hoog aanzien.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Mar. 2020
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- $ 15.392 / jaar voor de Australische en Nieuw-Zeelandse studenten, $ 20.928 voor internationale studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Mar. 2020