Doctor in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De internationale doctoraatsprogramma's in economie en financiën bij WISE

WISE richt zich op hoogwaardige economische en financiële educatie, grensverleggend onderzoek en intensieve internationale academische uitwisselingen en samenwerking. Met excellente faculteitsleden aangeworven van top overzeese universiteiten, worden alle opleidingen in het Engels uitgevoerd op basis van internationale gemeenschappelijke standaard.

WISE

  • Kwantitatieve economie
  • Westerse economie
  • Financiën
  • Statistieken

Programma-informatie

Programmaduur: 4 jaar fulltime studie
Onderwijstaal: Engels
Start van het programma: herfstsemester
Collegegeld: RMB 55.000 per jaar, RMB 165.000 in totaal
Aanvraagkosten: 400RMB

Toelatingseisen

  • Aanvragers moeten niet-Chinese burgers zijn die over het algemeen jonger zijn dan 50 op het moment van aanmelding, in goede gezondheid verkeren en over een geldig paspoort beschikken.
  • Aanvragers moeten houder zijn van een erkend masterdiploma of hoger.
  • Aanvragers moeten een TOEFL-certificaat met een score van 80 of hoger, of een IELTS-certificaat met een score van 6,0 of hoger, of een ander certificaat van Engelse taalvaardigheid van een geaccrediteerde test overleggen. Native English speakers zijn vrijgesteld van deze vereiste. Kandidaten die tijdens hun masterdiploma of bachelorstudie een Engelstalige taal hebben gevolgd, moeten een certificaat voor medium-of-instruction leveren.
  • Het vermogen om relevante professionele ervaring aan te tonen zal individueel worden overwogen.

Beurzen

Introductie tot beurzen

Er worden een aantal beurzen aangeboden aan internationale masterstudenten: beurzen van Chinese regering, Fujian provinciale overheidsbeurzen en Xiamen University-beurzen.

De beschikbaarheid van beurzen is elk jaar aan verandering onderhevig. Let op de informatie over de beurzen op de website van het Admissions Office van Xiamen University (http://admissions.xmu.edu.cn/en/scholarship/) en de website van de China Scholarship Council (http: // www. csc.edu.cn).

Selectie

Aanvragers krijgen voorrang als ze afstuderen aan wereldberoemde universiteiten of worden aanbevolen door hoogleraren of experts. Een panel van experts op XMU screent kandidaten voor beurzen en legt lijsten van genomineerden ter goedkeuring voor aan universiteitsvoorzitters. Beursbeslissingen worden genomen op basis van de aanvraagdocumenten van de aanvragers, de academische prestaties, algehele verdiensten, onderzoeksresultaten en opmerkingen van toezichthouders. Lijsten van genomineerden voor studiebeurzen van de Chinese regering en de Fujian Provincial Government Scholarship zullen ter goedkeuring worden voorgelegd aan de betreffende beurscommissie.

De resultaten worden gepubliceerd op de website van het XMU Admissions Office. Winnaars van beurzen worden per e-mail op de hoogte gebracht en hun toelatingskennisgeving en visumaanvraagformulier (JW201 of JW202) worden zo snel mogelijk verzonden.

De academische prestaties van de awardees zullen elk jaar worden beoordeeld en alleen degenen die de vereiste norm behalen, zullen hun studiebeurs voor het volgende jaar hernieuwd krijgen.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and e ... Lees meer

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and education in China. WISE focuses on frontier research, high-quality teaching, and enjoys intensive international academic exchanges and cooperation. Lees Minder