Doctor in de handelswetenschappen (DBA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

DOCTOR OF BUSINESS ADMINISTRATION (DBA)

European Business University of Luxembourg (EBU) is toegewijd aan het bereiken en behouden van een traditie van academische excellentie door ervoor te zorgen dat deze vooroploopt in de zich ontwikkelende innovatie. EBU is een van de grootste business schools in Luxemburg en streeft ernaar om de benchmark te worden van kwaliteitsonderwijs van wereldklasse door gebruik te maken van de talenten van een actief ondersteund team van internationaal erkend personeel en een faculteit van vrouwen en mannen met een transculturele achtergrond.

De Online Doctor of Business Administration (DBA) van de European Business University of Luxembourg is een professionele online doctoraatsopleiding die is ontworpen om de uitvoerende en professionele praktijk te verbeteren door middel van de toepassing van theorie en onderzoek naar complexe kwesties in het bedrijfsleven en management.

LESMETHODEN EN STIJL

De online DBA biedt werkende professionals de mogelijkheid om een einddiploma te behalen terwijl ze fulltime werken, ongeacht de geografische locatie. De online infrastructuur biedt een interactieve en interculturele wereldwijde leeromgeving met duidelijke voordelen. Verdien uw geaccrediteerde DBA volledig online en profiteer van de mogelijkheid om u te specialiseren in een van de vier concentraties: management, internationaal management, financiën of ondernemerschap.

141392_YellowBrownTravelBlogYouTubeChannelArt.jpg

Studenten worden uitgenodigd om één keer deel te nemen aan evenementen en seminars op de campusweek voordat ze afstuderen. Deelname aan meer dan één campusweek wordt echter ook toegestaan en aangemoedigd. Tijdens de campusweek zullen studenten eindexamens afleggen, bedrijven en opmerkelijke industrieën bezoeken en met elkaar omgaan en netwerken .

Luxemburg is niet alleen een financieel centrum, maar ook een multiculturele stad en zetel van veel Europese instellingen. Tussen traditie en moderniteit. U kunt genieten van verschillende landschappen van natuurparken, middeleeuwse kastelen en talrijke wandel- of mountainbikeroutes door de regio. Luxemburg en het kasteel Wiltz heten u welkom.

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE CURSUS?

141400_1young-man-working-on-desktop-samsung-pc-mockup4.png

Een DBA is een professionele onderzoeksopleiding waarbij de focus ligt op een bijdrage aan het beroep of de algehele praktijk. De DBA is ontworpen om professionals te ondersteunen die de vaardigheden willen ontwikkelen die nodig zijn om unieke oplossingen te leveren, op basis van een nauwkeurige, onbevooroordeelde analyse van de situatie.

DBA-PROGRAMMA LEERRESULTATEN

Met de DBA van de European Business University of Luxembourg kunt u:

  • Ontwikkel een goed begrip van de relevante conceptuele en theoretische onderbouwing van het door u gekozen onderzoeks- en bedrijfsgebied
  • Een gedetailleerd begrip hebben van toepasselijke technieken voor onderzoek en geavanceerd academisch en managementonderzoek
  • Creëer en interpreteer kennis door origineel onderzoek. Verbeter zowel uw prestaties als een reflecterende beoefenaar als uw professionele praktijk
  • Ontwikkel persoonlijke, consultancy- en onderzoekscompetenties om rigoureus onderzoek te doen op een geavanceerd niveau dat bijdraagt aan theorie en praktijk in het bedrijfsleven en management.

FEITEN

Duur: 18 maanden (18 maanden studie, 12-36 maanden voor doctoraal proefschrift)

Credits: 210 ECTS

Taal Engels

Intakes: oktober, januari, maart

COLLEGEGELD: € 36.000

PROGRAMMA STRUCTUUR

lees meer over de programmastructuur op de site van de EBU

141401_DBAPIC.JPG

TOELATINGSEISEN

· Master's degree in Business, Management of een aanverwant gebied

· Minimaal 5 jaar werkervaring, bestaande uit 3 jaar leidinggevende ervaring.

Mocht u niet aan de bovenstaande vereisten voldoen, stuur dan een e-mail naar de toelating voor een overzicht van uw ervaring en academische geschiedenis. Kijk voor meer informatie over toelatingseisen op de website van het instituut.

Neem vandaag nog contact met ons op!

(https://ebu.lu/ )

Het is mogelijk om in het comfort van uw eigen huis uw diploma te behalen en toch tijd over te hebben voor uzelf en uw gezin. Het Admissions Office is er om je te helpen, voor meer informatie of om te zien of je in aanmerking komt voor toelating, neem dan contact met ons op. ( https://ebu.lu/ )

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... Lees meer

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Lees Minder