Doctor in de handelswetenschappen (DBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doctor in de handelswetenschappen (DBA)

De missie van de instelling is om individuen op te leiden die zullen bijdragen aan het management en het leiderschap van internationale organisaties.

Welkom bij de Academische decaan

Velen houden nu vast aan de stelling dat de DBA voor de eenentwintigste eeuw is wat de MBA was voor de tweede helft van de 20e eeuw. Zonder dat debat aan te gaan, is het zeker het geval dat werkomgevingen worden geconfronteerd met uitdagingen zonder een historisch precedent. Bedrijfs- en regeringsleiders overal worden geconfronteerd met nieuwe situaties waarvoor theorieën, praktijken en strategieën uit het verleden niet de antwoorden lijken te bieden. Verandering blijft versnellen en de impact van globalisering, tegelijk diepgaand en subtiel, treft alle instellingen en organisaties. Niet langer kunnen leiders tevreden zijn eenvoudig om kennis toe te passen, zij moeten leiden tot het genereren van kennis in hun eigen organisaties die de praktijk en het beleid dat eigen is aan hun omstandigheden informeren. Met andere woorden, bedrijfsleiders van vandaag moeten in staat zijn leiding te geven aan werkgerelateerd onderzoek. Deze DBA is ontworpen om kandidaten van deze mogelijkheid te voorzien.

De SBS International Doctor of Business Administration (DBA) biedt een optie voor organisaties en individuen die hun bedrijfsprestaties willen verbeteren door een superieure capaciteit te ontwikkelen om organisatorisch te onderzoeken en op te lossen bij het ontwerpen en uitvoeren van origineel onderzoek.

Het rust senior managers uit met de vaardigheden om de huidige onderzoeksmethodologie toe te passen op kwesties van bedrijfsbelang en verbetert de onderzoeks- en adviesvaardigheden van kandidaten.

Wij nodigen u uit om de vele voordelen te overwegen die het parttime-programma van SBS DBA u in uw loopbaan zal bieden.

Bert Wolfs, Ph.D.

Academisch decaan

DBA versus PhD

De DBA verschilt van een Doctor of Philosophy (Ph.D.) door zijn focus op de praktijk, het beleid of de strategie, binnen de context van de werkplek van het individu. Beide doctoraten omvatten de ontwikkeling van substantieel origineel werk. Een professioneel doctoraat, zoals de DBA, vereist echter een ander type onderzoek dan dat van de Ph.D. Voor een Ph.D.-onderzoek moet een belangrijke bijdrage worden geleverd aan een kennisgebied. Voor de DBA moet onderzoek een belangrijke bijdrage leveren aan de praktijk, het beleid of de strategie. Het onderzoek dat is gemoeid met de DBA is van toepassing op zakelijke kwestie (s) en wordt uitgevoerd in de context van de beroepspraktijk.

Kenmerken van onze DBA

DOEL

Het programma Doctor of Business Administration probeert theorie en praktijk te brengen bij besluitvorming in complexe organisaties om deze instellingen te helpen zich aan te passen aan veranderingen en de basis te leggen voor overleven op de lange termijn.

OVERZICHT

In het DBA-programma bouwen industrie en academische professionals voort op de kernvaardigheden en kennis van het master-niveau om een ​​hoger competentieniveau te ontwikkelen bij het uitvoeren van toegepast onderzoek, onbegrip van theoretische en toegepaste literatuur in een gekozen bedrijfsdiscipline en in de attributen die essentieel zijn voor universitair onderwijs . De afgestudeerde DBA zal kritische kennis en vaardigheden hebben ontwikkeld voor succes in het universitair en universitair onderwijs, in dienst aan het beroep en de gemeenschap, in toekomstige professionele ontwikkeling en in het verkrijgen van geloofsbrieven en vaardigheden die essentieel zijn voor bedrijfsadvies en management.

Het DBA-programma is ontworpen om te voldoen aan de speciale vereisten van werkende academische en zakelijke professionals die de motivatie hebben om hun kennis en vaardigheden uit te breiden om aan de veranderende behoeften van moderne organisaties te voldoen. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van capabele studenten, ongeacht hun concentratie.

Doctoraatsstudies zijn ontwikkeld om drukke professionals in staat te stellen een evenwicht te vinden tussen de eisen van carrière en gezin. Studenten voldoen aan de eisen van het programma door cursussen te volgen, tijdens het weekend en online te werken.

belangrijke redenen waarom u de SBS DBA moet overwegen

Er kunnen veel redenen zijn waarom u overweegt een internationaal DBA-programma te volgen. Misschien was het altijd jouw droom om het toppunt van het tertiair onderwijs te bereiken. Het zou de uitdaging kunnen zijn om diepgaand onderzoek te doen op een gebied waar je gepassioneerd over bent, plus de voldoening om een ​​bijdrage te leveren aan de wereld van kennis en professionele praktijken. Misschien is je zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

Wat uw redenen ook mogen zijn, het aangaan van de uitdaging van een doctoraatsprogramma van wereldklasse is mogelijk een van de belangrijkste beslissingen die u ooit zult nemen. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom de SBS International DBA een winnend programma is.

De reputatie van SBS

SBS staat bekend om zijn uitmuntende management- en bedrijfseducatie. Het DBA-programma bij SBS is dubbel geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP) en de Internationale Assemblee voor Collegiate Business Education (IACBE), erkend door de US Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Onze professoren zijn leiders in onderzoek en praktijk, waardoor onze deelnemers kunnen excelleren in de verschillende themagebieden.

SBS heeft sterke banden met de industrie via haar samenwerkingsverbanden met onderzoek.

Effectieve leermiddelen

Een belangrijk ingrediënt voor succesvol leren op doctoraalniveau is de beschikbaarheid en toegang tot informatie. SBS uitgebreide leerpakket van SBS bestaat uit studieboeken, elektronische lezingen, onderzoeksdocumenten en reisgidsen. Bovendien kunt u ten volle gebruik maken van de enorme bibliotheekbronnen van SBS , waaronder de enorme online databases voor directe toegang tot duizenden full-text tijdschriften, onderzoeksdocumenten, samenvattingen, congresverslagen en nieuwsartikelen. Deze online hulpbronnenfaciliteiten staan ​​bekend als een van 's werelds beste.

Indrukwekkende leerresultaten

Het eindresultaat van het doorlopen van deze rigoureuze DBA betekent dat je niet alleen geavanceerde kennis en expertise ontwikkelt, maar dat je ook deugdelijke capaciteiten kunt ontwikkelen in management consulting, in-company actie-onderzoek en academisch onderzoek dat leidt tot de publicatie van werk in internationaal bejubelde gerefereerde tijdschriften. Kandidaten worden beoordeeld met 50% cursussen en 50% onderzoekswerk.

Flexibiliteit

Het programma kan minimaal 2,5 jaar duren, maar er kan een maximale duur van maximaal zes jaar worden toegestaan. Met cursussen die tijdens het weekend worden geleverd, kunt u doorgaan met werken in een voltijdbaan. Cursus workshops worden van tevoren om de twee maanden ingeroosterd. U kunt ze dus in uw agenda plannen. Tijdflexibiliteit - een essentiële functie die drukke professionals echt op prijs stellen.

Programmastructuur

De Doctor of Business Administration is een geïntegreerd cursus- en onderzoeksprogramma dat in minimaal twee en een half jaar kan worden voltooid.

De cursus component bestaat uit het eerste jaar. De cursussen worden in de klas gegeven in een intensief workshopmodel met face-to-face contact. Alle cursussen worden beoordeeld door schriftelijke opdracht. De overgang tussen de leerstoffase en de onderzoeksfase is dat de kandidaat op bevredigende wijze de reeks beoordeelde onderzoeksvoorstellen voltooit (één voor elk onderzoeksproject).

Na een bevredigende voltooiing van de cursussen die in het eerste jaar worden gepland, gaan kandidaten de onderzoeksfase binnen waar ze individuele, begeleide onderzoeksprojecten ondernemen. De output van elk onderzoeksproject is een onderzoeksartikel van publiceerbare stijl en kwaliteit. De portfolio met onderzoeksdocumenten wordt voor extern onderzoek ingediend.

DBA-toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot het DBA-programma krijgen normaliter:

  • Een MBA-graad of een equivalent daarvan van een goedgekeurde universiteit of een equivalent daarvan;

of

Wanneer andere masterdiploma's worden behaald, kan de aanvrager worden gevraagd om een ​​voorgeschreven schakelprogramma te voltooien (normaal gesproken aangewezen cursussen van een MBA-programma);

of

een passend honoursdiploma of bachelordiploma met onderscheiding van ten minste 2A-standaard van een erkende universiteit of een gelijkwaardige hogeronderwijsinstelling;

en

  • Aanzienlijke (niet minder dan vijf jaar) ervaring op uitvoerend / managementniveau. Alle DBA-kandidaten moeten in staat zijn om hun opleiding en / of professionele prestaties aan te tonen om onderzoek op doctoraal niveau te verrichten. Ze moeten in staat zijn tot nu toe succes te tonen in hun carrière en te documenteren hoe het DBA-programma past in hun persoonlijke of carrièreplannen voor de toekomst.
  • Alle DBA-aanvragers moeten een 1.000-woordenoverzicht van hun voorgestelde onderzoeksthema / idee indienen als onderdeel van hun toelatingseisaanvraag.
  • Alle DBA-kandidaten moeten een goede beheersing van de Engelse taal hebben, gesproken

of

Leg het bewijs van het behalen van een TOEFL-score van minimaal 90 af.

De definitieve beslissing over de geschiktheid, aanvaardbaarheid van kwalificaties en onderzoeksgebieden voor het DBA-programma berust bij SBS Swiss Business School . Alle aanvragers moeten gedurende het hele programma beschikken over e-mail / internettoegang.

SOLLICITEREN @ www. SBS .edu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. ... Lees meer

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. We are a quality-driven niche player. Lees Minder