Doctor in de handelswetenschappen (DBA, Parijs)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Sabi University and Business Institute en IPAG Business School hebben een overeenkomst getekend om een ​​blended dual degree-programma aan te bieden in Doctor of Business Administration. De Doctor of Business Administration (DBA) is een uitvoerend, onderzoeksgericht doctoraat in bedrijfskunde.

66246_728x290.gif

Het DBA-programma bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek naar een gekozen onderwerp en het schrijven van een proefschrift. Het onderzoek dat in het programma onder de knie was, zou dan worden toegepast op het leveren van een directe bijdrage aan bedrijfspraktijken. Tijdens de duur van het programma, zullen studenten een onafhankelijk onderzoek naar een gekozen onderwerp uitvoeren en nauw samenwerken met een supervisor die hen begeleiding en ondersteuning zal bieden. Als hun studie voltooid is en de studenten een proefschrift hebben geschreven waarin hun resultaten worden gepresenteerd, moeten ze hun proefschrift verdedigen door middel van een viva voce (mondeling) examen voor een grand jury. DBA-studenten moeten de cursus, seminars en workshops voltooien tijdens het eerste semester van hun studie.

modules

  • Onderzoek en methodologie
  • Analyse en kritiek 1 en 2
  • Leiderschap 1 en 2
  • International Business Management
  • Organisatorische veranderingen en ontwikkelingen beheren
  • Zakelijk Engels
  • Personeelszaken

Alle DBA-studenten moeten het Grand Comprehensive-examen (GCE) doorstaan ​​voor een jury aan het einde van het eerste semester na het succesvol voltooien van hun cursussen, seminars en workshops.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Lees Minder
Parijs , Leuk , Londen , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Meer Minder