Doctor in de handelswetenschappen - DBA

University of Wollongong Faculty of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de handelswetenschappen - DBA

University of Wollongong Faculty of Business

De Doctor of Business Administration (DBA ) is een geavanceerde postdoctorale onderzoeksopleiding gericht op professionele bedrijfspraktijken en biedt ervaren managers de nodige onderzoeksvaardigheden die kunnen worden toegepast op kwesties van organisatorisch leiderschap.

De DBA biedt een kader dat deelnemers in staat zal stellen hun kennis uit te breiden in een of meer bedrijfsdomeinen, op basis van de disciplinaire expertise van faculteiten op de hele campus.

De cursus is ontworpen om voort te bouwen op de bestaande sterke punten van de deelnemers en hen een formele educatieve mogelijkheid te bieden om zakelijke onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen en toe te passen, hun begrip van hedendaagse managementtheorieën te vergroten en een concurrentievoordeel te behalen in het bedrijfsleven.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Waarom kiezen voor deze cursus

Sydney Business School is de graduate school van de faculteit Business aan de universiteit van Wollongong. Onze cursussen worden verzorgd door campussen in het CBD van Sydney aan Circular Quay in Sydney en Wollongong. Ze zijn bedoeld voor personen die hun expertise willen uitbreiden, hun professionele uitmuntendheid willen uitbouwen of hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren.

Onze postdoctorale programma's zijn: op basis van onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door de industrie, geleverd door hooggekwalificeerde en door de industrie ervaren academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leermiddelen voor studenten en ontwikkelingshulpmiddelen.

Toelatingseisen

Studenten hebben meestal minimaal een relevante Masters degree (Management of Business specialisatie) met een minimum van 65% gemiddeld. Studenten moeten minstens 5 jaar werkervaring hebben op managementniveau.

Aanvragen moeten vergezeld gaan van een voorstel van 2000 woorden waarin de belangrijkste focus van de onderzoeksinteresse van de aanvrager wordt geschetst, een commentaar op belangrijke en recente literatuur op dit gebied en een discussie over waarom dit een belangrijk onderzoeksgebied is. Alle voorstellen moeten bronnen correct erkennen. Voorstellen kunnen worden gecontroleerd met behulp van een plagiaatcontrolesysteem. Onderzoeksinteresses moeten gerelateerd zijn aan onderwerpen die staan ​​vermeld op de website van de Sydney Business School, University of Wollongong.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 25, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
6 - 8 jaar
Deeltijd
Locations
Australiƫ - North Wollongong, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan