Doctor in de handelswetenschappen - DBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Doctor of Business Administration (DBA) biedt senior executives een professioneel doctoraat of een Business and Management equivalent van een doctor in de rechten of doctor in de geneeskunde. Het is het hoogste niveau van professionele en academische kennis, gekoppeld aan het vermogen om die kennis toe te passen bij het genereren en evalueren van nieuwe oplossingen voor belangrijke problemen. De Swiss School of Management is een internationaal erkende Business School met de hoofdcampus in Rome, Italië.

119474_01.jpg

Waarom kiezen voor een DBA?

DBA-studies zijn een van de meest uitdagende en hoogste lonende niveaus in het hoger onderwijs. De Swiss School of Management (SSM) heeft uitstekende artsprogramma's ontwikkeld. Deze programma's hebben unieke functies, die significante waarden toevoegen aan afgestudeerden voorbij de belonende Doctor's Degree.

Onze Doctor-kandidaten worden op individuele basis ondersteund door zowel SSM-hoogleraren als gastprofessoren van een breed scala aan internationale universiteiten.

Hoe werkt het?

Je gaat bij de DBA met een specifieke zakelijke uitdaging die een praktische oplossing vereist: bijvoorbeeld hoe een snelle, aanpasbare organisatie te ontwerpen; hoe gedragswetenschappen te gebruiken om strategische besluitvorming te verbeteren; hoe talentmanagement in te zetten om een leger van ondernemers op te bouwen.

De DBA is gestructureerd om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw denken, het formuleren van de uitdaging en het implementeren, evalueren en communiceren van oplossingen die een reële, praktische impact hebben.

Looptijd

De DBA heeft een looptijd van 4 semesters (2 jaar) en vereist de acquisitie van 120 ECTS, als volgt verdeeld:

 • 30 ECTS-credits door de uitvoering van 5 modules voor onderzoeksmethoden (6 ECTS-credits per module)
 • 90 ECTS-credits via het proefschrift

Begin datum

SSM biedt een open inschrijvingsbeleid, wat betekent dat u niet hoeft te wachten op een intake om toegang te krijgen tot een DBA-programma, maar u kunt beginnen met het moment waarop u de beslissing neemt.

Wijze van Studie

Het DBA-programma is gebaseerd op een praktijkgericht en parttime studiemodel. De on-site studie, webgebaseerd leren, blended learning, afstandsonderwijs worden allemaal gecombineerd met werkgebaseerd onderzoek, dat wordt ondersteund door methodische coaching of begeleid door faculteit en onderwijzend personeel.

modules

 • Onderzoeksmethoden
 • Leiderschap 360 graden
 • Kwantitatieve methoden
 • Kwalitatieve methoden
 • Essentiële tools
 • Scriptie

119476_04.jpg

Toelatingseisen

Afgeronde masteropleiding (of gelijkwaardig) of langdurige professionele ervaring (werkgebaseerde toegangsweg) en bewijs van specifieke competenties in een individueel geval; bewijs van Engelse en / of Duitse taalvaardigheid.

getuigenissen

"Ik ben een werkend persoon en ik kwam bij SSM als een volwassen student omdat ik een bedrijfskundige carriere wilde nastreven. SSM biedt het soort training dat ik nodig heb. De lessen worden gegeven in kleine groepen in een familiale sfeer waar studenten en docenten communiceren met gemak. Ik moet de docenten bedanken voor de aandacht die we in de klas hebben besteed. Dit heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Ik kijk ernaar uit mijn professionele ontwikkeling bij SSM voort te zetten. "
Jazzi F. G
SSM DBA-student


"Het BA (Hons) -programma van de Swiss School of Management is uitstekend. De instructeurs geven alle nodige kennis en delen hun ervaringen die nodig zijn om succesvol te werken in een competitieve omgeving. Als je hard studeert in de klas terwijl je in je vrije tijd bent je solliciteert voortdurend naar interessante banen, je zult geen problemen hebben om werk te vinden. Ik kreeg twee functies aangeboden tijdens mijn studie. Ik heb besloten een nieuwe uitdaging in het VK aan te gaan. Ondanks het veranderen van het land, blijf ik studeren aan de Swiss School of Management, Rome door afstandsonderwijs. Ik zou het BA (Hons) Degree-programma bij SSM aanbevelen. "
Ricardo Gotthilf
SSM BA student


"Ik ging naar de Swiss School of Management in Rome voor het BBA dual award-programma en ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb! De klasgroottes waren geweldig, de docenten waren behulpzaam en ik was al in dienst voordat ik afstudeerde. Nu zit ik in een carrière waar ik van hou en niet gelukkiger kan zijn. "
Joan Chemiron
HRM Consultant bij het World Food Program - SSM Graduate


"Als student die lange tijd in Amerika heeft gestudeerd, merkte ik dat veel studenten kunnen doen wat ik al doe. SSM geeft me die extra stap voorwaarts in mijn leven en mijn carrière waar ik niet om kon vragen ergens anders!"
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) student

Dien uw aanvraag of eventuele vragen in op het volgende e-mailadres: info@ssm.swiss. U kunt ons aanvraagformulier downloaden en de volledige aanvraagprocedures vinden op onze website op https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Andere informatie

 • Startdatum: Open inschrijving
 • Einddatum: na voltooiing (ongeveer 2 jaar)
 • Uiterste aanmelddatum: Geen
 • Campus: hetzelfde als anderen (Rome, Italië)
 • Taal Engels
 • Studietype: Gecombineerd
 • Duur: 2 jaar
 • Full-time en part-time aangeboden
 • Collegegeld: € 25.000
Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lees meer

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Lees Minder