Doctor in de handelswetenschappen

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de handelswetenschappen

Southern Cross University

Zakelijke professionals die hun specialistische expertise en leiderschap op hun gebied willen vergroten, hoeven niet verder te zoeken dan een Doctoraat in de Bedrijfskunde (DBA).

De 3-jarige DBA is een professionele graad voor bedrijfsmensen die zal voortbouwen op uw ervaring in de sector en uw kritisch denken en toegepaste onderzoeksvaardigheden zal uitbreiden naar het hoogste niveau. Deze cursus is speciaal ontworpen om u in staat te stellen uw eigen onderzoeksproject te initiëren, te ontwikkelen en uit te voeren en van invloed te zijn op uw praktijkgebied.

Onder het mentorschap van een academische supervisor, zul je geschikte onderzoeksmethoden overwegen, een onderzoeksvoorstel ontwikkelen, een kritische literatuurstudie uitvoeren en een proefschrift voorbereiden dat door internationaal erkende deskundigen in het veld zal worden overwogen.

De voltooiing van het doctoraat van de bedrijfsadministratie is een overtuigende aanduiding van uw prestaties in toegepast onderzoek en een belangrijke bijdrage aan nieuwe kennis in uw regio.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de DBA kunnen werken in een groot aantal management- en onderzoeksposities op hoog niveau in organisaties in de private en publieke sector.

Grote studiegebieden

Hoewel deze cursus geen majors kent, omvat deze postuniversitaire studies, met name in de kritische literatuurstudie, inleiding tot onderzoeksmethoden, kwalitatieve of kwantitatieve methoden en onderzoeksvoorstelontwikkeling, samen met thesisonderzoekseenheden die relevant zijn voor de DBA.

Evaluatiemethoden

De cursussen opdrachten opnemen progressieve beoordeling. Kandidaten worden beoordeeld in elke eenheid op basis van schriftelijke en mondelinge opdrachten. Dit kunnen literatuuroverzichten, rapporten, presentaties, case studies, onderzoeken en / of plannen zijn. Volledige details van toewijzingen zijn te vinden in de Eenheid Informatiegids voor elke eenheid.

De kandidaat voert het proefschrift uit over twee blokken van acht proefschriften. Eenmaal ingeschreven in de eerste scriptie-eenheid, zal de kandidaat een bevestigingstermijn van niet langer dan zes maanden fulltime equivalent dienen. De bevestiging van de kandidatuur omvat een literatuurstudie met een gedetailleerde uiteenzetting van de onderzoeksproblemen, evenals een voorgestelde methodologie.

Het onderzoeksproject zal volledig worden uitgevoerd over de 16 proefschrifteenheden. Na afronding van de afstudeereenheid wordt van de kandidaat verwacht dat hij de onderzoeksthesis indient voor onderzoek door twee onafhankelijke en internationaal erkende deskundigen op het betreffende onderzoeksgebied.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren face-to-face contact met supervisors en andere promovendi. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

In zowel de on-campus als online studiemodi, zal een sterke professionele relatie tussen kandidaten en hun supervisors worden bevorderd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
27,600 AUD
$ 3.000 per eenheid, internationale studenten.
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Oct. 29, 2021
Dates
Mar. 4, 2019
Australië - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Juli 2, 2019
Australië - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Oct. 2019
Australië - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Oct. 29, 2021