Doctor in de handelswetenschappen

California Miramar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de handelswetenschappen

California Miramar University

Het doctoraatstitelprogramma is ontworpen om managers en leiders een globaal perspectief te bieden waarin het gebruik van zowel praktische als theoretische benaderingen benadrukt wordt.

De syllabi Core, Concentration en Dissertation zijn rond dit doel georganiseerd. De succesvolle afronding van lesprojecten en opdrachten vereist onderzoeksvaardigheden en de ontdekking van nieuwe kennis wanneer studenten zoeken naar oplossingen voor problemen in de steeds veranderende omgeving van vandaag.

Doelstellingen van het programma

Het doel van het doctoraat van de bedrijfsadministratie (DBA) is om geleerden te trainen om managementtheorieën te ontwikkelen en aan te scherpen om hun bijdrage aan managementeducatie en -praktijk te vergroten. Studenten verwerven geavanceerde kennis van literatuur en theorie in hun major, die een basis biedt voor hun specialisatiegebied. Ze krijgen theoretische en praktische kennis van geavanceerde onderzoeksvaardigheden, wat essentieel is voor publicatie in vooraanstaande academische tijdschriften. Vereisten

De Doctor of Business Administration (DBA) -graad vereist 66 afgestudeerde semester credits buiten het masterdiploma. De voorbereidingscursussen voor het proefschrift zijn goed voor 12 van de totale vereiste studiepunten. Een uitvoerig examen is vereist voorafgaand aan de goedkeuring van het proefschrift voorstel. concentraties

California Miramar University biedt de Doctoral Business Degree (DBA) in vier concentratiegebieden, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om zich te concentreren op wat zinvol is voor hun professionele groei en ontwikkeling.

  • Financiën
  • Internationale zaken
  • afzet
  • Strategisch management

Financieel management

De levensader van elke organisatie - privé, publiek, religieus of zakelijk - is de financiële middelen. Managers moeten weten hoe ze middelen moeten beheren en toewijzen om te zorgen voor winstgevendheid op de lange termijn en de gezondheid van de organisatie. Deze concentratie helpt studenten met het ontwikkelen van deze essentiële vaardigheden.

Internationale zaken

De "wereldeconomie" vereist dat binnenlandse en buitenlandse bedrijfsmanagers de kennis hebben van culturele, economische, politieke en juridische omgevingen van het bedrijfsleven en de nodige managementvaardigheden voor het nemen van managementbeslissingen in een internationale context. Deze concentratie richt zich op de essentiële elementen die nodig zijn om internationale organisaties te begrijpen en te beheren.

afzet

De marketingconcentratie gaat verder dan de fundamentals door zich te richten op marketingmanagement en marketingonderzoek. De cursussen bieden studenten de mogelijkheid om bestaande vaardigheden en kennis te verbeteren en om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen die nodig zijn om de volledige reikwijdte van de levenscyclus van een product op een strategisch correcte, systematische, ethische en wettelijke manier effectief te beheren.

Strategisch management

Deze concentratie bereidt personen voor die topleidersposities in het bedrijfsleven zoeken of die waardevolle consultants willen zijn voor bedrijven en andere organisaties. Toekomstige topleiders en consultants moeten zichzelf voorbereiden om het 'grote plaatje' te zien en te evalueren en strategisch te denken en te handelen. Leiders ontwikkelen analytische en strategische denkvaardigheden vroeg in hun loopbaan. Consultants doen problemen met het oplossen van problemen bij hun klanten, altijd met begrip van de strategische implicaties van wat zij doen, en kunnen uiteindelijk bedrijven helpen bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën. De concentratie in Strategic Management bereidt studenten voor op een dergelijke loopbaan. Dat is waarom we zeggen dat strategisch management een carrière is, geen baan. leerplan

Afgestudeerden moeten met succes de 66 kredieturen voltooien die hieronder worden beschreven:

Kern vakken

Kosten

  • Onderwijs per unit: $ 606
  • Collegegeld per 3 cursus per eenheid: $ 1.818
  • Totale collegegeld: $ 39.996 (66 eenheden)

* Leerboeken zijn niet inbegrepen in je lesgeld. We raden middelen aan voor het vinden van schoolboeken.
* Dit programma komt momenteel niet in aanmerking voor federale financiële steun via studiebeurzen of leningen van Titel IV.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
39,996 USD
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates