Doctor in de opleiding in educatief en organisatorisch leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De missie van het doctoraatsprogramma van de Holy Family University is het faciliteren van de ontwikkeling van effectieve en ethische leiders voor scholen en gemeenschappen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan hun kennisgebieden door middel van toegepast onderzoek.

Met een doctoraat in het onderwijs in educatief en organisatorisch leiderschap zul je:

Word een effectieve en ethische leider voor scholen en organisaties - in staat om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan uw kennisgebied door middel van toegepast onderzoek. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te verdiepen door je te specialiseren in een van de volgende vier concentraties:

Organisatorisch leiderschap - Biedt een zakelijk perspectief op organisatorisch leiderschap en bereidt individuen voor om leiding te geven aan een breed scala aan non-profit, for-profit en maatschappelijke organisaties.

Schoolleiderschap en administratie met Pennsylvania Principal Certification - Bereidt leraren en ander schoolpersoneel voor op het behalen van Pennsylvania-certificering om als directeur van een openbare school te dienen (pre-kleuterschool tot en met de 12e klas).

Schoolleiderschap en -administratie met Superintendent Letter of Eligibility - Bereidt schoolbestuurders voor op het behalen van Pennsylvania-certificering om te dienen als opzichter van een openbaar schooldistrict.

Curriculum en instructie met Pennsylvania Supervisor van curriculum en instructie (pre-kleuterschool tot en met de 12e klas) Certificering - Bereidt leraren en ander schoolpersoneel voor om leiderschap te bieden in modellen van schoolcurricula en instructiepraktijken. Individuen kunnen ook Pennsylvania-certificering aanvragen om te dienen als supervisor van curriculum en instructie (pre-kleuterschool tot en met 12e klas) in een openbaar schooldistrict (in afwachting van goedkeuring door het Pennsylvania Department of Education).

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Lees meer

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Lees Minder