Over

De faculteit biedt twee op onderzoek gebaseerde graden, namelijk Master of Philosophy (MPhil),

110266_reIMGL7447.jpg

Onze wereldwijde onderscheidendheid

De onderscheidende kenmerken van onze programma's zijn:

  • Nadruk op transdisciplinaire probleemoplossing.
  • Wereldwijde diversiteit. Onze huidige en recent afgestudeerden komen uit Hong Kong, China en nog eens 14 landen in Azië, Europa, Afrika en Noord-Amerika.
  • Financiële en professionele ondersteuning voor deelname aan conferenties en buitenlandse stages.
  • Zorgzame en samenhangende graduate community. Onze studenten hebben een effectieve stem in het bestuur van de faculteit en netwerken met / leren van collega's uit alle disciplines van de sociale wetenschappen, die allemaal in één gebouw zijn ondergebracht.
  • Mogelijkheden om cursussen te volgen en lezingen bij te wonen aan de universiteiten van Hongkong en om toegang te krijgen tot gegevens en velden in heel China en Zuidoost-Azië.
  • Een flexibel scala aan financieringsmodellen, waaronder overheidsbeurzen, facultaire beurzen en afdelingsbeurzen

Programma-overzicht

Kandidaten die willen toelating tot het MPhil-programma hebben een goed bachelordiploma met onderscheiding van een erkende universiteit of een gelijkwaardige kwalificatie. Voor het PhD-programma hebben aanvragers ofwel een masterdiploma ofwel een sterk bachelordiploma van een erkende universiteit / instelling.

Voor de toekenning van het MPhil / PhD-diploma zijn studenten verplicht om cursussen te volgen, een goedgekeurd programma van gesuperviseerd onderzoek te voltooien, de bevindingen van hun onderzoek in een scriptie of proefschrift te presenteren en te slagen voor het mondelinge examen van het geschreven proefschrift. Studenten toegelaten tot of vóór AY 2018/19 zullen naar verwachting het programma in 36/72 maanden van PhD (fulltime / parttime) of 24/48 maanden van MPhil (Fulltime / Part-time) voltooien. Met ingang van AY 2019/2020 wordt van promovendi verwacht dat ze het programma in de periode van vier jaar (voltijd) voltooien.

Een faculteit zeven afdelingen

Onze academische expertise ligt bij academisch personeel in onze zeven afdelingen. Ze voeren een breed scala aan onderzoeksstudies met betrekking tot verschillende specialisaties.

Opleiding te volgen in:
Engels
Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum