Doctor of Philosophy (Ph.D.)

Het programma is een volledig onderzoeksprogramma waarin studenten worden beoordeeld op basis van het proefschrift dat aan het einde van hun studieperiode is geproduceerd. Het programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die in staat zijn om wetenschappelijke onderzoekers te worden en de originele bijdrage aan kennis in hun specifieke vakgebied te leveren.

Als onderdeel van onze toewijding om een ​​centre of excellence te worden voor bedrijfs- en managementonderwijs, kunnen studenten ervoor kiezen zich te specialiseren in een van de verschillende bedrijfsdomeinen zoals Management, Accounting, Banking, Finance, Insurance, Islamic Banking and Finance, Marketing, Technology Management , Operations Management, Ondernemerschap en Human Resource Management .

Het programma wordt full-time en part-time aangeboden. Internationale studenten kunnen echter alleen kiezen voor de voltijdmodus. Voltijdstudenten moeten hun studie voltooien tussen 4 en 10 semesters, terwijl deeltijdstudenten tussen 6 en 14 semesters kunnen voltooien.

Toelatingseis

Toelating tot dit programma kan worden verleend op basis van de onderstaande criteria:

1. Een master's degree van Universiti Utara Malaysia of een andere instellingen voor hoger onderwijs erkend door de Universiteit Senaat; OF

2. Elke andere gelijkwaardige kwalificatie erkend door de Universiteit Senaat; EN

3. Voldoet aan de Engelse taalvereisten zoals vastgesteld door de universiteits-senaat; EN

4. Van aanvragers wordt verwacht dat zij over voldoende onderzoeksvaardigheden en kennis beschikken die de Academische Commissie geschikt acht. Studenten zonder deze criteria moeten zich inschrijven en slagen voor de volgende twee (2) cursussen:

a.SZRZ6014 Onderzoeksmethodologie
b.SCLE6014 Academisch schrijven

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Laatst bijgewerkt op October 29, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
4 - 14 semesters
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum