Doctor in de wijsbegeerte (zaken)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een Doctor of Philosophy (PhD) is het hoogste niveau van academische kwalificatie dat u kunt behalen. Met een PhD onderscheid je je: niet alleen als een teken van academische excellentie, maar het laat ook zien dat je de ambitie, de drive en de vaardigheden hebt die nodig zijn om te slagen in zelfs de moeilijkste intellectuele uitdagingen. Het PhD (Business) programma aan de Sunway University Business School biedt studenten de mogelijkheid om een ​​diepgaand inzicht in het bedrijfsleven te ontwikkelen aan de voorhoede van hun geselecteerde discipline. De universiteit heeft een toegewijd team van academici om je te begeleiden tijdens je onderzoeksreis. We hebben actieve onderzoekers op het gebied van Accounting, Actuarial Studies, Business Law, Economics, Finance, Management en Marketing. Het onderwerp van je doctoraat is om te beslissen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jezelf engageert voor iets dat je echt leuk zult vinden om te studeren. U kunt er zelfs voor kiezen om een ​​onderwerp na te streven waarin u momenteel onderzoek doet op uw werkplek. In dat geval kan uw doctoraat ook van direct belang zijn voor uw huidige baan.

Onze PhD in Business stelt u in staat om kritisch de huidige kennis te analyseren en nieuwe ideeën te ontwikkelen om zowel de theorie als de praktijk in uw gekozen bedrijfsdomein vooruit te helpen. Je gebruikt de beste methodologische ontwerpen om je ideeën te onderzoeken en / of te testen. Door je onderzoek verken je nieuwe kennisgrenzen die je zult bespreken en delen met je leeftijdsgenoten, via academische en professionele netwerken, seminars en zelfs publicaties. Onderdeel van een elitegroep van gerespecteerde wetenschappers, zult u actief betrokken zijn bij het bevorderen van wetenschappelijke, technologische, sociale en culturele vooruitgang, terwijl u ook zakelijke, wettelijke en maatschappelijke grenzen vormgeeft.

Onze doctoraatsstudenten zijn goed uitgerust met de nodige kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren in hun vakgebied.

intakes

Januari, maart, juni

Looptijd

  • 2-6 jaar (voltijd)
  • 4-8 Jaar (deeltijd)

Carriere vooruitzichten

Promovendi zijn hoogopgeleide specialisten in hun vakgebied. Ze kunnen carrière maken in de academische wereld, onderzoek doen, advies krijgen en gespecialiseerde functies vervullen, bijvoorbeeld analist in investment banking.

Programmastructuur

Studenten die het PhD-programma (Business) volgen, verrichten een diepgaande studie van een bepaald onderzoeksthema, waarvan de bevindingen worden ingediend in de vorm van een proefschrift. De scriptie moet worden verdedigd in een mondeling examen, een viva voce genaamd. In aanvulling op de afstudeercomponent zullen studenten een (1) auditonderwerp moeten afleggen, namelijk Onderzoeksmethodologie, om hun kennis in onderzoek te vergroten. Het auditonderwerp is niet beoordeeld, maar moet met succes zijn voltooid. Kandidaten moeten ook deelnemen aan academische activiteiten, zoals workshops, seminars, conferenties en gesprekken op verschillende studiegebieden om hun kennis, vaardigheden en ervaringen te vergroten.

Toelatingseis

Een masterdiploma of een equivalent in zakelijke of andere domeinen dat nauw verwant is aan het beoogde onderzoeksonderwerp.

Engelse Taalvereisten

  • IELTS 7,0;
  • TOEFL 100 (internetgebaseerd);
  • PTE Academic 70 overall

Kandidaten die een masterdiploma hebben behaald, of een equivalent daarvan in het Engels, zouden aan de taalvereisten hebben voldaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... Lees meer

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Lees Minder