Doctor in de wijsbegeerte in vertaalwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hoewel vertaling een oude praktijk is die zo oud is als het bestaan van verschillende talen onder de mensheid, wordt ze steeds sociaal belangrijker in de meertalige en steeds meer geglobaliseerde samenlevingen en economieën van Afrika.

De Doctor of Philosophy in Translation Studies is een geavanceerde, op onderzoek gebaseerde opleiding die is ontworpen om kandidaten voor te bereiden om een belangrijke bijdrage te leveren aan onderzoek, universitair onderwijs en consultancy op dit dynamische en groeiende gebied. Het duurt 3-4 jaar om te voltooien en kost Kshs.90, 000.00 ($ 900) collegegeld per semester. De vereiste is een masterdiploma met een minimum GPA van 3.0. Intakes zijn elk jaar in september.

flags

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot een AIU doctoraatsprogramma, moet een kandidaat houder zijn van een masterdiploma van AIU of een instelling erkend door de AIU Senaat. Naast het bezit van een diploma, moet de kandidaat een cumulatief gemiddelde van ten minste een B hebben in zijn / haar masteropleiding en moet hij aantonen dat hij bekwaam is in academisch onderzoek. Specifieke minimumvereisten voor het programma zijn van toepassing.

In uitzonderlijke gevallen kan de Senaat, op aanbeveling van een van de scholen, tot het doctoraatsprogramma toelaten dat aanvragers die een masterdiploma hebben, op voorwaarde dat dergelijke kandidaten, op basis van het onderzoek, professionele en academische werk dat ze hebben gedaan, kunnen aantonen dat ze goed gekwalificeerd zijn om doctoraatswerk te verrichten.

Wanneer toepassen

Aanvragen voor de reguliere programma's sluiten normaal gesproken op 15 december voor de instroom in januari, 15 april voor de instroom in mei en 15 augustus voor de instroom in september.

Om te worden toegelaten tot de intake in september, moet je aanmeldingsformulier uiterlijk in april zijn verzonden, voor de intake in januari moet je je aanmelding uiterlijk in september hebben verzonden en voor de intake in april moet je je aanmeldingsformulier in januari hebben verzonden.

Voor de op school gebaseerde programma's moet uw aanvraag ons uiterlijk op 10 maart voor de vakantie in april, 10 juli voor de vakantie in augustus en 10 november voor de vakantie in december bereiken.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder