Afdeling Wiskunde

1. Inleiding tot de afdeling en belangrijke onderzoeksrichtingen

De afdeling streeft naar een hoog niveau van pure uitval en wetenschappelijk onderzoek. Het zuiver scholastische onderzoek van de afdeling richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in moderne uitvallers en is actief geïntegreerd in de huidige internationale uitvale trends. In vergelijking met andere traditionele uitvallers heeft de afdeling ook het voordeel van meerdere onderzoeksprojecten zoals vloeistofdynamica, wetenschappelijke berekeningen, statistieken en financiële uitvallers. De verzameling van verschillende disciplines in een reeks afdelingen kan de onderzoekshorizons van verschillende onderwijs- en onderzoekspersoneel effectiever verbreden en het niveau van onderzoeksresultaten verbeteren. De afdeling en de internationale academische gemeenschap hebben actieve en hechte uitwisselingen en samenwerking.

De volgende zijn de belangrijkste onderzoeksrichtingen van de Afdeling Economie:

• 數 數 en 數 論 ─ ─ 論 論 李 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 論 李

• Analyse en differentiaalvergelijkingen - complexe analyse, functionele analyse, niet-lineaire dynamica, niet-lineaire differentiaalvergelijkingen, integreerbare systemen.

• Geometrie en topologie - Metamorfe geometrie, differentiaalmeetkunde, low-dimensionale topologie.

• Fluid dynamics-circulatie, tweefasenstroming, high-speed flow en zijn stabiliteit, verbranding, tyfoon en bubble fluid dynamics.

• Wetenschappelijke computerparallelle algoritmen, 數-gewaardeerde lineaire 數, differentiaalvergelijking 數 -gekwalificeerde methoden, turbulente stroomberekeningen en materiaalwetenschappelijke berekeningen.

• Waarschijnlijkheid en statistiek - willekeurige analyse, randomisatie en overbevolking, overlevingsanalyse, benadering van de verdeling, resampling, tijdreeksen, medische statistieken.

• Financiële uitvallers - prijsmodellen en risico-analyse van derivaten.

2. Afdeling leermiddelen en onderzoeksmiddelen

Wat computerresources betreft, installeerde de afdeling bijna 80 Intel Pentium IV-pc's in het kantoor van het onderwijs- en onderzoekspersoneel. Daarnaast zijn er drie onderwijs- en onderzoekslaboratoria opgezet om in totaal 80 "Intel Pentium IV" personal computers te bieden. Aan de achterkant opende de afdeling in februari 2002 een Linux Parallel Computing Cluster Lab, dat bijna 150 processors voor "Intel Pentium IV / Xeon" en "AMD Opteron" installeerde. "De snelle computer, via de parallelle berichtinterface van de MPI, kan met deze supersnelle computers worden gecombineerd tot een supercomputer voor complexe wetenschappelijke computerproblemen.

Daarnaast werkt de universiteitsbibliotheek nauw samen met het onderwijs en onderzoek van verschillende disciplines binnen de afdeling op het gebied van collecties en diensten. In 2005 was de collectie van de bibliotheek ongeveer 650.000 boeken en tijdschriften, en er was een aanzienlijke elektronische database. Tegelijkertijd bieden bibliotheken veel opties op geautomatiseerde systemen. De leerkrachten en studenten van de school kunnen een breed scala aan bibliografieën, tijdschriften, naslagwerken, full-text materialen en CD-ROM-gegevensbestanden op de campus bekijken.

3. Inleiding tot graduate degree-programma's en bijbehorende toelatingseisen

Doctor of Philosophy (dropout)

Cursusvereisten: in totaal 36 studiepunten voor schoolverlaten of aanverwante vakken; kwalificatie-examen;

Yan Wen: Afronding van scriptie-essays en essays.

Aanvragers moeten:

(i) een undergraduate degree of een Bachelor of Science of een Bachelor of Engineering (met sterke uitval);

(ii) Een bepaald niveau van Engelse lees- en spreekvaardigheid.

De bovenstaande cursussen zijn allemaal postdoctorale opleidingen. Studenten moeten eerst een cursus volgen en vervolgens het essay en het essay doornemen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op July 20, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum