Doctor in het onderwijs in pedagogisch leiderschap

Texas Tech University in the Hill Country

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in het onderwijs in pedagogisch leiderschap

Texas Tech University in the Hill Country

Doctor in het onderwijs in pedagogisch leiderschap

Texas Tech University's Doctor of Education in Educational Leadership is ontworpen om belangrijke leiders voor te bereiden op schooldistricten en op faculteiten van universiteiten of hogescholen. De primaire focus van het programma ligt op de voorbereiding van leiders die reflectieve professionals zijn die hun visie ontwikkelen en vaardigheden verwerven om scholen en schoolsystemen te hervormen, vernieuwen en verbeteren die democratische leergemeenschappen cultiveren die sociale rechtvaardigheid en gelijkheid waarderen.

Programma overzicht

Het programma is bedoeld om leidinggevende schoolleiders voor te bereiden die op onderzoek gebaseerde oplossingen kunnen identificeren en implementeren voor praktijkgerichte praktijkproblemen binnen een PreK-12-schooldistrictscontext. In een drie jaar durende reeks van afgebakende cursussen die eindigt met een probleem van het proefschrift, zullen deelnemers hun vaardigheden verdiepen om educatieve veranderingen te leiden, praktijkproblemen te identificeren en interventies in hun lokale onderwijsorganisaties te implementeren om de prestaties van studenten te verbeteren.

 • 96-99 kredieturen
 • Cursussen worden voltooid met behulp van online educatieve methoden.
 • Cohortstudenten volgen een vooraf vastgesteld rooster van cursussen.
 • Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University.

Aanmeldingsprocedure

Hoewel er geen deadline voor aanmelding is, worden potentiële studenten aangemoedigd om alle aanvraagmaterialen ten minste twee maanden voorafgaand aan de geplande eerste inschrijving in te dienen.

1. Solliciteer op de Graduate School van Texas Tech University als een masterstudent. Wanneer u wordt gevraagd om een ​​major te selecteren, moet u ervoor zorgen dat u de graadvermelding kiest die overeenkomt met uw interessegebied, gevolgd door het woord online.

 • Voltooi de Graduate Admissions Application.
 • $ 60 eerste aanvraagkosten of $ 50 voor elke volgende aanvraag (inclusief wijzigingen van de ingangsdatum, toevoegen / wijzigen van programmaverzoeken of overname-aanvragen).
 • Aanvragers moeten onofficiële transcripten van alle hogescholen en universiteiten die eerder zijn bijgewoond naar Texas Tech University Graduate School sturen op graduate.admissions@ttu.edu. Als u wordt toegelaten, moet u officiële transcripties indienen.
 • Het toelatingsproces wordt holistisch bekeken door het College of Education and the Graduate School, dus er is geen minimum GRE- of GPA-vereiste.
 • Alle internationale aanvragers moeten het bewijs leveren van de Engelse taalvaardigheid voordat hun aanvragen in aanmerking komen voor toelating. Een lijst met aanvaardbare examens is te vinden op de webpagina van de Graduate School International Prospective Student. Van deze test wordt alleen afgeweken voor afgestudeerden van Amerikaanse universiteiten of universiteiten in landen zonder Engels-vaardigheid. Aanvragers die ten minste twee opeenvolgende jaren hebben voltooid aan een hogeschool of universiteit in de VS of in een land zonder Engelse taalbeheersing, zijn ook vrijgesteld van de vereiste Engelse taalbeheersing.

2. Meld je aan voor het College of Education van Texas Tech University.

 • Solliciteer via het College of Education.

3. Solliciteer voor financiële hulp en / of beurzen en College of Education Graduate Scholarships.

 • Financiële hulp wordt gedistribueerd op basis van fulltime inschrijving en verschillende andere deelnamevereisten. Je ingeschreven uren vanaf de 12e klasdag in het najaar en het voorjaarssemester bepalen je inschrijvingsstatus voor het semester en financiële steun wordt dienovereenkomstig uitbetaald. Het bijwonen van minder dan full-time kan een vermindering van de hulp betekenen.

4. Na uw acceptatie in de Graduate School en het College of Education, werkt u samen met een facultaire adviseur om een ​​studieplan te ontwikkelen. Als u een kennisgeving van afwijzing ontvangt, kunt u contact opnemen met de Associate Dean van Graduate Education and Research voor advies over het proces van de beroepsprocedure.

 • De Graduate School en het College of Education stellen je in kennis van je opnamestatus door het tabblad Toepassingen in je Raiderlink bij te werken.
 • Als u een kennisgeving van afwijzing ontvangt, kunt u contact opnemen met de Associate Dean van Graduate Education and Research voor advies over het proces van de beroepsprocedure.

Geïnteresseerd om slechts één of twee cursussen te volgen? Gebruik de Graduate Temporary Status van Texas Tech University om een ​​aanvraag in te dienen en neem maximaal 12 credit-uren in beslag zonder het aanmeldproces voor een opleiding af te ronden.

Programma-eisen

A. Core Curriculum (24 semesteruren)

 • College of Education Foundation Core (9 semesteruren)
 • Onderzoek en statistiek Core (15 semester uren)

B. Major (42 semester uren)

 • General Core (21 semester uren)
 • Advanced Core (21 semester uren)
 • Dissertatie uren (12 semester uren)

C. Minor of gerelateerde velden (15 semester uren)

In aanvulling op de kernvereiste staat de Doctor of Education-opleiding minimaal 15 semesteruren toe in een minor of gerelateerd veld. De doctorandus / a mag een selectie van cursussen hebben die hem of haar in staat stellen meer flexibiliteit te hebben in hun belangrijkste aandachtsgebied. Als er geen minor of gerelateerd veld is, worden er 15 semesteruren toegevoegd aan de major.

Een minor richt zich op cursussen in een duidelijk afgebakend studiegebied. Gerelateerde velden richten zich op cursussen uit verschillende studiegebieden. Als een student een minor wil opnemen in het doctoraatsplan, moet er een vertegenwoordiger zijn van het minorgebied van de doctoraatsbegeleidingscommissie en moet het kwalificerende examen een focus op het minorvakgebied bevatten. Als een student verwante vakken selecteert, hoeft er geen vertegenwoordiger uit de gerelateerde velden in de doctoraatsadviescommissie te zijn. Het opnemen van een focus in de gerelateerde velden op het kwalificerende examen is optioneel.

D. Doctoraatsverklaring (12 semesteruren)

Een student moet zich inschrijven voor Doctor in het Onderwijs 8000 om proefschrifturen te nemen tijdens de ontwikkeling van het proefschrift van de student en het proefschrift.

Aangeboden graden

Ed.D. in onderwijsleiderschap - Aanvragen kunnen van midden zomer tot 1 oktober van het kalenderjaar voor een voorjaarscohort zijn.

Carrièremogelijkheden met dit programma

Terwijl traditionele programma's werden beschouwd als voorbereiding op het leiderschap van de centrale vestiging en de rol van de superintendent, lag de focus van het educatieve leiderschap Ed.D. programma is om waarde toe te voegen en toe te voegen aan leiderschap op zowel campus- als districtsorganisaties om een ​​positieve impact te hebben op het leren van studenten in PreK-12 klaslokalen. Het programma omvat de voorbereiding van professionele professionele certificering als onderdeel van het geïntegreerde curriculumontwerp.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op April 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
96 - 99 uur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Fredericksburg, Texas
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Marble Falls, Texas
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Oct. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Verenigde Staten - Fredericksburg, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Marble Falls, Texas
Aanmeldingslimiet Oct. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan