Overzicht

Deze cursus combineert de beste werkwijzen in academisch leren en professionele expertise.

Een uniek kenmerk van het face-to-face en praktische aspect van de cursus zijn weekendseminars, die uw mogelijkheden voor bespreking van belangrijke kwesties en flexibele levering maximaliseren. De reeks modules omvat diplomatieke simulaties en onderhandelingsoefeningen, die ook à la carte kunnen worden gevolgd.

De DDipl bestaat uit twee delen. Voltijdstudenten kunnen verwachten het diploma in drie tot vier jaar te behalen. Het aangeleerde deel van de cursus duurt twee academische jaren als je een voltijdstudent bent. In uw laatste jaar (met de optie om een ​​verlenging van één jaar aan te vragen), zullen promovendi binnen ongeveer een jaar een proefschrift voltooien. Dit proefschrift stelt u in staat om na te denken over relevante kwesties van diplomatie in het licht van de theorie en conceptuele kennis die u in de loop van uw studie hebt opgedaan - en ook door uw onafhankelijk onderzoek.

De meeste werkende professionals zullen waarschijnlijk voor deze opleiding kiezen voor een deeltijdstudie. Als u de part-time opleiding kiezen Pathway , zal de voltooiing van de DDipl proportioneel langer duren.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Dit is het eerste professionele doctoraat van de diplomatie in Europa

# 2 Je kunt de flexibiliteit hebben om studie te combineren met een drukke internationale carrière

# 3 De cursus combineert op unieke wijze academische nauwkeurigheid met de eisen van diplomatie in de praktijk

Flexibel leren

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een module van deze cursus, het Postgraduate Certificate of het Postgraduate Diploma, stuur dan een e-mail naar Graduate Admissions om je studierichting te bespreken.

Onderzoek

In REF2014 werd Stirling 6e geplaatst in Schotland en 45e in het Verenigd Koninkrijk met bijna driekwart van de onderzoeksactiviteiten beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent.

Cursus details

Gemeenschappelijk voor alle professionele doctoraten is de voltooiing van een origineel onderzoek. Doctor of Diplomacy-studenten produceren een scriptie van 40.000-60.000 woorden (maximaal).

Van uw scriptie wordt verwacht dat deze een originele bijdrage levert aan kennis en zal worden beoordeeld aan de hand van overtuigend bewijsmateriaal dat hij biedt over bekwame en onafhankelijke wetenschap en onderzoek, brede en kritische lectuur en een vermogen om academische kennis te relateren aan professionele interesses. Je moet de scriptie indienen voor onderzoek binnen de maximale studieperiode en een mondeling examen ondergaan over het proefschrift en aanverwante onderwerpen. U kunt slechts één keer een herziene proefschrift voor onderzoek indienen.

Onderwijs

Modules worden tijdens weekendseminaries geleverd. Deze vereisen een aanzienlijke hoeveelheid onafhankelijke voorbereiding en studie.

Beoordeling

De modules worden beoordeeld aan de hand van zowel een essay over geselecteerde casestudy's, als met korte beleidsdocumenten of blogs waarin concepten en theorieën worden toegepast op scenario's uit de praktijk.

Course director

Professor Holger Nehring

44 (0) 1786 467590

holger.nehring@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • £ 49.990
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van University of Stirling »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
24 - 72 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
49,990 GBP
Volledig programma: Home / EU: £ 49.990 / Overseas: £ 49.990