PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Education in Algemeen Onderwijs op Dominica 2020/2021

De Doctor of Education-graad maakt het voor onderwijsprofessionals mogelijk hun kennis op gespecialiseerde studiegebieden te vergroten. Afgestudeerden kunnen worden voorbereid op rollen in de academische wereld, administratie of beleidsvorming in onderwijsinstellingen of maatschappelijke instellingen.

Algemene onderwijsprogramma's hebben over het algemeen tot doel studenten een solide basis te bieden in levensvaardigheden en wereldwijde kennis. Studenten die dit programma voltooien, zoeken vaak naar werk op instapniveau of gaan door met hun opleiding in een specifiek onderwerp.

Dominica heeft een competitieve onderwijssysteem, rivaliserende anderen in het Westen. Studenten in dit Caribische eiland land kon vermengen met andere ernstige studenten uit de hele wereld. Engels is de officiƫle taal, maar de studenten spreken andere talen kan net zo thuis voelen als gevolg van de internationale handel van het land.

Deeltijd Doctor of Education in Algemeen Onderwijs op Dominica

1 Resultaten in Algemeen Onderwijs, Dominica Filter

Doctoraat in het onderwijs

International University For Graduate Studies - IUGS
Doctor of Education
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onze data analytics studenten werken aan real-world projecten omdat ze de vaardigheden die nodig zijn te leren om te slagen in data visualisatie, statistische modellen, data m ...

Lees meer