PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Education in Algemeen Onderwijs 2020/2021 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

De Doctor of Education-graad bouwt voort op de kennis die is opgedaan in undergraduate- en masterprogramma's. Opleiders die hun loopbaan in een functie met meer verantwoordelijkheid willen bevorderen, kunnen dit geavanceerde niveau nastreven.

Algemene onderwijsprogramma's hebben over het algemeen tot doel studenten een solide basis te bieden in levensvaardigheden en wereldwijde kennis. Studenten die dit programma voltooien, zoeken vaak naar werk op instapniveau of gaan door met hun opleiding in een specifiek onderwerp.

Als voor de onderwijsorganisaties van Midden-Amerika, zijn ze verbeteren. Veel Amerikaanse hogescholen en universiteiten lopen buitenlandse klassen in Midden-Amerika en de Cariben, en ze zijn altijd tot de meest populaire. En zelfs als de full-time learning door de Amerikanen is niet traditioneel toegelaten, is het zeker wint in dit verband.

Doctor of Education Deeltijd in Algemeen Onderwijs in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

1 Resultaten in Algemeen Onderwijs, Midden-Amerika en het Caribisch gebied Filter

Doctoraat in het onderwijs

International University For Graduate Studies - IUGS
Doctor of Education
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onze data analytics studenten werken aan real-world projecten omdat ze de vaardigheden die nodig zijn te leren om te slagen in data visualisatie, statistische modellen, data m ...

Lees meer