{phdstudies-doctor-of-education:singular} in Wales in UK

Top {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales in UK 2018

Doctor of Education

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Wales is een van de vier belangrijke delen van het Verenigd Koninkrijk. Welshe taal evolueerde van Keltische en is heel anders dan Engels. Het 's een van de twee officiële talen in Wales. Er is een totaal van 10 universiteiten met ongeveer 150 000 studenten.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales in UK

Lees meer

Onderzoek Doctoraat

The School of Management and Research
Online en Campus gecombineerd February 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Dit programma is bedoeld voor professionals en beoefenaars in management en diverse praktijkgebieden die kunnen putten uit hun professionele werkervaring als onderdeel van hun MBA / PhD-kwalificatie. [+]

Beste {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales in UK.

Gelegen in een stad die bekend staat om zijn cultuur, diversiteit, fascinerende geschiedenis van meer dan 2000 jaar, taal-, onderwijs- en sportinstellingen, is de School of Management & Research verheugd te weten dat u geïnteresseerd bent in het kennen van of registreren op onze Professional Online / blended MBA en Doctoraatsprogramma's. Hoewel lesgeven en leren meestal asynchroon zijn, wordt u uitgenodigd om in een jaar 2 - 3 face-to-face-sessies in Groot-Brittannië bij te wonen.

Dit programma is bedoeld voor professionals en beoefenaars in management en diverse praktijkgebieden die kunnen profiteren van hun professionele werkervaring als onderdeel van hun PhD-kwalificatie.... [-]