{phdstudies-doctor-of-education:singular} in de Verenigde Cardiff in UK

Top {phdstudies-doctor-of-education:plural} in de Verenigde Cardiff in UK 2018

Doctor of Education

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Cardiff is de hoofdstad van Wales, met een geruite taalkundige geschiedenis dat resulteerde in vele taalscholen. Het heeft verschillende universitaire ziekenhuizen, vier grote instellingen voor hoger onderwijs, diverse academies en rond 44.000 hoge opleiding studenten.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} in de Verenigde Cardiff in UK

Lees meer

Onderzoek Doctoraat

The School of Management and Research
Online en Campus gecombineerd February 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Dit programma is bedoeld voor professionals en beoefenaars in management en diverse praktijkgebieden die kunnen putten uit hun professionele werkervaring als onderdeel van hun MBA / PhD-kwalificatie. [+]

Beste {phdstudies-doctor-of-education:plural} in de Verenigde Cardiff in UK.

Gelegen in een stad die bekend staat om zijn cultuur, diversiteit, fascinerende geschiedenis van meer dan 2000 jaar, taal-, onderwijs- en sportinstellingen, is de School of Management & Research verheugd te weten dat u ge├»nteresseerd bent in het kennen van of registreren op onze Professional Online / blended MBA en Doctoraatsprogramma's. Hoewel lesgeven en leren meestal asynchroon zijn, wordt u uitgenodigd om in een jaar 2 - 3 face-to-face-sessies in Groot-Brittanni├ź bij te wonen.

Dit programma is bedoeld voor professionals en beoefenaars in management en diverse praktijkgebieden die kunnen profiteren van hun professionele werkervaring als onderdeel van hun PhD-kwalificatie.... [-]