Doctor of Education in Instruction

Beste 3 Doctor of Education in Instruction 2019

Het behalen van een doctorstitel kan de laatste hand leggen aan je studies voordat je je carrière als professionele opvoeder start. De extra tijd nemen, meestal minimaal twee jaar, om een ​​doctoraat te behalen, verbetert zowel je specifieke vaardigheden als je kansen om te worden ingehuurd voor competities op de beste scholen.

Wat is een doctor in onderwijs in instructie? Kiezen om je Doctor of Education in Instructie te volgen, biedt verschillende post-masterjaren om je onderwijstechnieken te perfectioneren onder leiding van vooraanstaande experts in het veld. Je kunt kiezen uit een groot aantal cursussen die je loopbaan vervolledigen en je zult je concentreren op het door jouw gewenste instructiegebied, van het integreren van mindfulness in klasmanagement tot het injecteren van creativiteit in kerncursussen.

Het behalen van je Doctor of Education in Instruction biedt de kans om veel vaardigheden te verwerven, waaronder kritische analyse, organisatie en trainingstechnieken. In je professionele carrière en in je dagelijks leven zul je zulke vaardigheden van onschatbare waarde vinden. Het leren van trainingstechnieken is bijvoorbeeld niet alleen nuttig in het klaslokaal, maar ook in managementfuncties en bij opvoeding van kinderen.

Een Doctor of Education in Instruction is meestal een kosteneffectieve graad omdat veel studenten de carrièrekansen als voordelig ervaren in vergelijking met de kosten. Omdat een doctorstitel verschillende jaren in beslag neemt, onderzoek dan altijd de door jou gekozen school en dienovereenkomstig plannen. Hiermee kunt u uw academische doelen bereiken en binnen uw onderwijsbudget blijven.

Na het behalen van je Doctor of Education in Instruction, zal je waarschijnlijk plannen maken voor een competitieve positie als een professionele opvoeder. Studenten die dit diploma met succes afronden, worden vaak districtssuperintendenten, curriculumontwerpers en auteurs, of zelfs onderwijsonderzoekers. Zelfs degenen die ervoor kiezen om posities als leraren in de klas te volgen, merken vaak dat ze door deze graad veel gevraagd worden, waardoor ze een keuze kunnen maken uit verschillende wenselijke functies.

Ben je er klaar voor om je Doctor of Education in Instructie te beginnen? Deze graad wordt door veel scholen in tal van landen aangeboden, dus je opties zijn bijna onbeperkt, inclusief enkele online programma's voor maximale flexibiliteit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Doctor in Education (EdD)

National Institute of Education, Nanyang Technological University
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 7 jaar

[+]

Het is van waarde voor academisch personeel in universiteiten en hogescholen, schoolleerkrachten en professionals die werkzaam zijn in internationale organisaties. Het is ook geschikt voor senior administrators in scholen, universiteiten en onderwijs- en overheidsinstanties. Het heeft de rigor en verwachtingen van een doctoraat, maar met een professionele focus. Een van de belangrijkste doelstellingen van de EdD is het ontwikkelen van professionele leiders die complexe 'veldgebaseerde' problemen kunnen identificeren en oplossen. Professionele promovendi benadrukken de toepassing van onderzoek, de ontwikkeling van professionele kennis en het creëren van kennis binnen het beroep.

• Een cursus-intensief programma (waarin de cursuscomponent een wezenlijk deel uitmaakt van de graad) die studenten voorbereidt op en vergemakkelijkt de passage in het proefschriftonderzoek,... [-]


Ed.D. in Leren en Instructie

University of San Francisco - School of Education
Campus Voltijd 5 jaar August 2019 Verenigde Staten San Francisco

Onderzoeks- en onderwijspsychologie toepassen op diverse leeromgevingen [+]

De afdeling Learning and Instruction biedt spannende en unieke programma's op doctoraal niveau.

Leren en instructie is de toepassing van psychologische principes en concepten om problemen op te lossen in educatieve en trainingsomgevingen. Individuele verschillen, cognitieve en sociale ontwikkeling, leer- en motivatietheorie, educatief ontwerp, klassikaal lesgeven en management, en assessment zijn veelvoorkomende onderwerpen die in het programma worden behandeld.

Doctoraatsopleiding leren en onderwijzen (Ed.D.)

Onderzoeks- en onderwijspsychologie toepassen op diverse leeromgevingen.

Bezoek onze website hier voor meer informatie over dit programma Het programma biedt werkende professionals de onderzoeksvaardigheden en kerninhoud om gebruik te maken van en bij te dragen tot de kennisbasis in leren en instructie. Met behulp van de nieuwste technologie om te helpen bij het geven van instructies en ondersteuning, richt de cursus zich op leren en leren, educatieve instellingen, onderzoeksvaardigheden en speciaal onderwijs. Er is ook een optie om een ​​concentratie in het speciaal onderwijs of een concentratie in digitale technologie voor onderwijs en leren (negen punten) te verkrijgen.... [-]


Doctor in het onderwijs in onderwijs en leren met de nadruk op volwasseneneducatie

Grand Canyon University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 more

Grand Canyon University Doctor of Education (EdD) van de Grand Canyon University in onderwijs en leren met de nadruk op het leren van volwassenen is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in andragogybeurzen en master- en doctoraatsprogramma's aan andere opvoeders. [+]

Grand Canyon University Doctor of Education (EdD) van de Grand Canyon University in onderwijs en leren met de nadruk op het leren van volwassenen is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in andragogybeurzen en master- en doctoraatsprogramma's aan andere opvoeders. Studenten leren om te excelleren in lesgeven met het geavanceerde vermogen om trends in de branche te bestuderen, nieuwe effectieve onderwijsstrategieën te implementeren op basis van origineel onderzoek en bevindingen toe te passen om meer succes in de klas te bevorderen op collegiaal en volwassen niveau.

[-]