PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Education in Onderwijskunde op Dominica 2020/2021

De Doctor of Education-graad bouwt voort op de kennis die is opgedaan in undergraduate- en masterprogramma's. Opleiders die hun loopbaan in een functie met meer verantwoordelijkheid willen bevorderen, kunnen dit geavanceerde niveau nastreven.

Degenen die onderwijs als een carrière nastreven, zullen cursussen volgen die zijn ontworpen om toekomstige docenten op te leiden. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen voor studenten die hun onderwijskwalificaties willen aanvullen. Deze cursussen worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld.

Dominica heeft een competitieve onderwijssysteem, rivaliserende anderen in het Westen. Studenten in dit Caribische eiland land kon vermengen met andere ernstige studenten uit de hele wereld. Engels is de officiële taal, maar de studenten spreken andere talen kan net zo thuis voelen als gevolg van de internationale handel van het land.

Deeltijd Doctor of Education in Onderwijskunde op Dominica

1 Resultaten in Onderwijskunde, Dominica Filter

Doctoraat in het onderwijs

International University For Graduate Studies - IUGS
Doctor of Education
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onze data analytics studenten werken aan real-world projecten omdat ze de vaardigheden die nodig zijn te leren om te slagen in data visualisatie, statistische modellen, data m ...

Lees meer