PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Education in Onderwijskundig Leiderschap 2020/2021 in Afrika

Opvoeders die gespecialiseerde kennis willen opdoen, gaan vaak naar Doctor of Education-programma's. Afgestudeerden werken mogelijk in traditionele onderwijsomgevingen of kiezen posities op minder traditionele gebieden, zoals onderwijsbeleid of curriculumontwikkeling.

Onderwijskundig leiderschap belichaamt het werk van de school beheerders. Typische verantwoordelijkheden omvatten vaak curriculum en planning van programma's, het creĆ«ren van onderwijsbeleid, ondersteuning voor leraren en begeleiding voor het succes van de studenten. Deze professionals kunnen verantwoordelijk testscore verbetering te bevorderen of te brengen over onderwijsvernieuwing zijn. 

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieƫn en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

Doctor of Education Deeltijd in Onderwijskundig Leiderschap in Afrika

1 Resultaten in Onderwijskundig Leiderschap, Afrika Filter

Doctoraat van onderwijs (edd) in organisatorische verandering en leiderschap

Unicaf University (ZM)
Doctor of Education
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De Doctorate of Education degree is gericht op ervaren onderwijsspecialisten en stelt u in de voorhoede van uw vakgebied in termen van kennis, bewustzijn en begrip.

Lees meer