Doctor of Ministry (D.Min.)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het Doctor of Ministry-programma is om professionele en academische voorbereiding te bieden op het hoogste niveau van leiderschap in de christelijke bediening. De Doctor of Ministry is bedoeld voor predikanten en kerkwerkers met minimaal twee jaar ervaring in de bediening. Het programmaschema is geschikt voor degenen die in de volle-tijddienst zijn.

Een student moet een M.Div. of het equivalent daarvan om te worden toegelaten tot het Doctor of Ministry-programma.

De student moet ten minste twee jaar in de actieve bediening hebben gediend sinds hij zijn graduaat heeft behaald en tijdens zijn formele studie in een bediening is doorgegaan. Elke uitzondering op deze vereiste moet administratieve goedkeuring hebben voordat ze in het programma worden opgenomen.

Het Doctor of Ministry-programma is toegankelijk voor de werkende predikant of lekenprediker zonder de bediening te verlaten. Sommige cursussen worden ook aangeboden als volledige lessen tijdens de herfst- en lentesemesters. Andere worden aangeboden als modulaire lessen van één of twee weken tijdens de zomer- (mei-juni) en winterperiode (januari). Elke modulaire cursus kent over het algemeen drie fasen: leesopdrachten die vóór de lestijd moeten worden voltooid, de werkelijke lestijd waarin er interactie is op basis van het leesmateriaal en een practicum dat de geleerde stof toepast op de bediening van de student.

Na voltooiing van de Doctor of Ministry, zal de succesvolle student de communicatie van bijbelse waarheid en de toewijding aan op de Bijbel gebaseerde scheiding waarderen; Bewijs het vermogen om te onderzoeken, schrijven, prediken en raad te geven vanuit een Bijbels perspectief; Integreer effectieve filosofieën en procedures die zowel aanbidding als discipelschap vergemakkelijken binnen een plaatselijke kerk, en pas effectieve oplossingen toe voor het aanpakken van complexe problemen binnen het domein van kerkbestuur en -beheer.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

International Baptist College and Seminary is an Independent Fundamental Baptist Bible College and Seminary in Chandler, Arizona, offering graduate and undergraduate degrees in pastoral ministry, miss ... Lees meer

International Baptist College and Seminary is an Independent Fundamental Baptist Bible College and Seminary in Chandler, Arizona, offering graduate and undergraduate degrees in pastoral ministry, missions, music ministry, and Christian education. Lees Minder