Doctor of Ministry (DMin) in Engaged Wisdom

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DMin in verloofde wijsheid

Ons DMin-programma staat open voor een spectrum van disciplines en interesses. Het doel is om een reeks problemen aan te pakken op vrijwel elk gebied van menselijke en ecologische zorg. Ons doctoraatsprogramma is bedoeld om u te helpen bij het vormgeven en co-creëren van een nieuwe wereldbeschaving zodat de menselijke soort kan leren om op te treden als verantwoordelijke en respectvolle stewards van ons grotere planetaire ecosysteem.

Op elk niveau in het promotieproces word je ondersteund door mentoren en coaches. Je moet bepaalde kerncursussen volgen en de vrijheid hebben om de rest van je programma in overleg met je mentoren en de Dean of Graduate Studies te ontwerpen.

Studenten kunnen cursussen selecteren in Ubiquity of buiten Ubiquity. Dit betekent dat als er een cursus is die u moet volgen die wordt aangeboden door een andere instelling, u vrij bent om dit te doen. Ubiquity's persoonlijke cursussen zijn ook beschikbaar voor promotietegoed.

Om je aan te melden voor ons DMin-programma kun je schrijven naar Dean of Graduate Studies, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org) die contact met je zal opnemen om je aspiraties en mogelijke Pathway bespreken. Alle doctoraatsstudenten moeten transcripties van vooropleiding afgeven en een essay schrijven waarin het onderzoeksgebied wordt aangegeven dat ze willen verkennen.

Vereisten:

Promovendi moeten vier kerncursussen die door Ubiquity University worden aangeboden, voltooien en een proefschrift schrijven. De resterende cursussen kunnen vanuit Ubiquity of elders worden gevolgd als specifieke cursussen die verband houden met het gekozen studiegebied.

4 kerncursussen:

  • Dissertatieschrijven en onderzoeksmethoden met Dr. Gyorgyi Szabo (4 credits in persoon)
  • Fantastische boeken met Dr. Jim Garrison en Dr. Gyorgyi Szabo (3 credits online)
  • Wijsheid op het snijvlak van beschaving met Dr. Jim Garrison en anderen (4 credits in persoon)
  • Ubiquity Chartres Academy, jaarlijks vergaderen in Chartres, Frankrijk (4 credits in persoon)

Houd er rekening mee dat de cursussen Wijsheid op de cutting edge of Civilization en de Ubiquity Chartres Academy kunnen worden vervangen door een andere door Ubiquity University aangeboden cursus in afwachting van overeenstemming met de Dean of Graduate Studies.

Totaal: 15 credits

Krediet vereisten

36 studiepunten moeten worden behaald uit vakken plus 24 behaalde studiepunten voor het proefschrift, in totaal 60 studiepunten.

Collegegeld en tarieven

Totaal collegegeld en kosten voor het hele programma = $ 18.000 voor 60 credit fees ($ 300 per credit) *, proefvergoeding, Major Advisor-kosten en kosten voor externe examinator.

* Dit totaal voor cursussen kan fluctueren als cursussen worden afgenomen van buiten Ubiquity als Independent Study. Er is een credit transfer vergoeding van $ 100 per credit voor cursussen buiten Ubiquity.

Persoonlijke cursussen omvatten logistieke kosten (bijvoorbeeld voor logies en logies) die niet zijn inbegrepen in de bovenstaande kosten.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten moeten een Masters degree of gelijkwaardigheid hebben. Een gelijkwaardigheid bestaat uit gedocumenteerde training buiten een bacheloropleiding die gelijk is in uren en vereisten tot een masteropleiding.

Een voltooide Ubiquity University Admissions Application moet worden ingediend.

Studenten worden aangemoedigd om deel uit te maken van een academische onderzoeksbibliotheek in het gebied waarin ze wonen.
Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

The world is awash with data, information, and knowledge. This is the purview of conventional schools and universities. Yet what is needed more critically than ever are transformational learning proce ... Lees meer

The world is awash with data, information, and knowledge. This is the purview of conventional schools and universities. Yet what is needed more critically than ever are transformational learning processes that empower students to engage in personal transformation and to skillfully navigate through these perilous times with wisdom. Lees Minder