Doctor of Musical Arts (DMA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Doctor of Musical Arts (DMA) -programma is de meest geavanceerde studie die wordt aangeboden aan de School of Music aan de James Madison University . Het programma is ontworpen om afgestudeerden meer verhandelbaar te maken in het hoger onderwijs door de nadruk te leggen op pedagogiek en literatuur, samen met geavanceerde prestaties of het uitvoeren van vaardigheden. Het programma zoekt kandidaten die het potentieel hebben om het hoogste prestatieniveau na te streven bij het leiden / uitvoeren en lesgeven.

De driejarige graad vereist voltooiing van 60-72 credit-uren, inclusief kern- en concentratievereisten. Er is een verblijfsduurvereiste van twee jaar. In het derde jaar van het diploma moeten DMA-studenten uitgebreide schriftelijke en mondelinge examens afleggen.

Aangeboden graden

Doctor of Musical Arts (DMA)

concentraties

 • Het uitvoeren
 • Prestatie
  • Brass gebied
  • Percussie gebied
  • Piano gebied
  • Stringgebied
  • Stemgebied
  • Woodwind Area

Verdien je DMA op JMU

We zijn op zoek naar kandidaten die het potentieel hebben om het hoogste prestatieniveau na te streven bij het leiden / uitvoeren en lesgeven.

Degree Doelstellingen

Studenten die afstuderen aan het DMA-programma (met Concentraties in prestaties, pedagogiek en literatuur of gedrag, pedagogiek en literatuur) zullen in staat zijn om:

Prestaties, pedagogiek en literatuur:

 1. demonstreren van de toepassing van muzikaal en technisch meesterschap door de uitvoering van geavanceerd repertoire in het vakgebied van de student (instrumentaal of stem).
 2. effectieve pedagogische instructie maken en uitvoeren.
 3. analyse van het standaard solo-, kamer- en ensemble-repertoire in het vakgebied van de student (instrumentaal of stem).
 4. Communiceer effectief over muziek door a) schrijven en b) spreken.

Leidinggeven, pedagogiek en literatuur:

 1. demonstreren van de toepassing van muzikale en fysieke dirigeervaardigheden door het uitvoeren van geavanceerd repertoire in het vakgebied van de student (instrumentaal of vocaal).
 2. demonstreren van effectieve repetitietechnieken door de voorbereiding van representatief repertoire in het vakgebied van de student (instrumentaal of vocaal).
 3. effectieve pedagogische instructie maken en uitvoeren.
 4. geavanceerde inzichten formuleren in de artistieke en formele structuur van muziek door middel van scorestudies op het specialisatiegebied van de student.
 5. Communiceer effectief over muziek door a) schrijven en b) spreken.

Applicatievereisten

Deadline van de aanvraag

 • De applicatie is een proces in twee delen. Aanvragers moeten een aanvraag indienen bij de Graduate School en Getacceptd.
 • De aanvraag wordt geopend op 1 september en 30 maart is de deadline.

Programma begint

 • Vallen

Afschriften

 • Niet-officiële transcripties van alle postsecundaire instellingen moeten worden geüpload met uw elektronische aanvraag en mogen worden gebruikt voor de beoordeling van de toegang van afdelingen. Als je toegang wordt aangeboden , word je gevraagd en verplicht om aan de JMU Graduate School een officieel transcript in te dienen van elke instelling waaraan een graad is toegekend om je toelating te voltooien. Transcripties worden als officieel beschouwd als ze rechtstreeks van de uitgevende instelling naar JMU worden verzonden.

Vereist door Programma

De mate vereist een afronding van een minimum van negentig (90) credit-uren, waaronder:

 • 18 - 24 uur van Toegepaste Instructie (als er 18 worden afgelegd, zijn er 6 goedgekeurde keuzevakken);
 • 22 uur literatuur, analyse en actuele seminars;
 • 18 uur recitals, documenten en onderzoeksmethoden;
 • 6 uur Pedagogiek; en
 • 20 uur gebiedsspecifieke cursussen.
 • Tijdens de opleiding kunnen uitzonderlijk gekwalificeerde studenten tot 30 credit-uren verdienen door onderzoek en / of overdracht. Na afronding van alle studiewerk en drie recitals moeten DMA-studenten uitgebreide schriftelijke en mondelinge examens afleggen.

Testvereisten

 • Een auditie vervangt GRE's. TOEFL 88 internetgebaseerd (570 op papier)

Toelatingsexamens

 • Voorafgaand aan de eerste week van de lessen, moeten alle kandidaten JMU School of Music diagnostische examens afleggen in muziekgeschiedenis, geschreven theorie en gehoortraining. De resultaten worden gebruikt voor plaatsing en advies. Kandidaten voor assistentschappen in gebieden die rechtstreeks verband houden met deze examens kunnen worden verplicht om ze te nemen voordat assistenten worden verleend. Het verwijderen van tekortkomingen is vereist voor het aanvragen van afstuderen.

assistentschappen

 • De belangrijkste bron van hulp voor graduate studie is door assistentschappen toegekend door de school. Onderwijsassistentschappen worden elk jaar op een competitieve basis uitgereikt. In overeenstemming met de pedagogische aard van de DMA-graad aan de James Madison University , zullen alle doctoraatshulpverleners een verscheidenheid aan begeleide onderwijservaringen omvatten; bijstaan van hoogleraren in klassen en / of verantwoordelijk zijn voor het lesgeven, lesgeven (voor uitvoerders) en uitvoeren van ensembles (voor dirigenten). Naast een stipendium omvatten assistentschappen een collegegeld. Volledige of gedeeltelijke assistentschappen kunnen worden toegekend. Volledige assistentschappen betalen voor 24 credits per jaar en gaan gepaard met een toelage van ongeveer 14.800 per jaar. "

Onze Graduate Application bestaat uit twee delen, de Graduate School-applicatie en de School of Music-applicatie (zorg ervoor dat je geen van beide een stap overslaat!):

 1. De Graduate School-applicatie bestaat uit een aanvraagformulier vergezeld van een vergoeding van $ 60. Als u een internationale aanvrager bent, volg dan ook de links op de webpagina van de Graduate School naar de aanvullende documenten die van u worden gevraagd. Klik HIER om je aan te melden voor de Graduate School.
 2. De applicatie School of Music bestaat uit de volgende documenten en pre-screening video ingediend via Acceptd vergezeld van een vergoeding van $ 30:
  • Curriculum Vitae of Résumé (inclusief een repertoirelijst voor toegepaste en uitvoerende aanvragers).
  • Geschreven 3-4 pagina's tellende verklaring van educatieve en professionele doelen en uw interesse in het programma.
  • Niet-officiële transcripties. Merk op dat de Graduate School niet vereist dat officiële transcripties naar hen worden gestuurd, tenzij je al bent geaccepteerd door de School of Music. Als u een internationale aanvrager bent en een niet-officiële referentiebeoordeling en niet-officiële TOEFL-scores hebt, zoals schermafbeeldingen, kunt u deze hier ook indienen, indien beschikbaar.
  • Voorbereidende auditie video-opname (voor MM en DMA uitvoering en uitvoering) OF een portfolio met voorbeeldcomposities (alleen voor MM-compositie majors) OF een video met lesauditie (alleen voor de MM in muziekeducatie). Selecteer hierboven uw gebied / instrument in 'Een toepassing starten' voor informatie over deze vereiste voor screening. U kunt de vereisten bekijken voordat u uw aanvraag start. Als uw instrument niet in de vervolgkeuzelijst staat, raadpleegt u de website van de School of Music en neemt u contact op met het docentlid bij u in de buurt. JMU Website Opmerking: Kandidaten voor muziekeducatie die geen undergraduate degree in muziek hebben van een NASM-goedgekeurde instelling, moeten ook een video-auditie indienen voor hun toegepaste instrument.
  • Alle aanvragers worden gevraagd om de namen en e-mailadressen van DRIE personen op te geven die door ons worden gevraagd om vertrouwelijke aanbevelingsbrieven te schrijven. Voor aanvragers van muziekeducatie moet ten minste één een supervisor / opvoeder zijn die hen les heeft gegeven (zoals een schoolhoofd). Andere aanbevelers zijn professionals die je werk kennen, zoals je toegepaste leraar of andere hoogleraren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage ... Lees meer

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage to receive their diplomas, they’re more than just educated. Lees Minder
Harrisonburg , Florence + 1 Meer Minder