Doctor of Nursing Practice (DNP)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Doctor of Nursing Practice is naar voren gekomen om het afgelopen decennium een vitale rol te vervullen om leiders in de gezondheidszorg te ontwikkelen. De terminale graad van DNP is een niet-onderzoeksklinisch doctoraat dat zich richt op het ontwikkelen van experts in de verpleegkundige "praktijk" (AACN, 2006). Beslissen om u in te schrijven voor een DNP-programma is een cruciale en levensveranderende beslissing. Holy Family University zet zich in om u te ondersteunen en te begeleiden op uw reis terwijl u nieuwe hoogten bereikt.

Holy Family University is er trots op ons DNP-programma aan te bieden dat is ontworpen om verpleegkundigen voor te bereiden op geavanceerde praktijkrollen als klinische wetenschappers die bekwaam zijn in de toepassing van theorie en onderzoek, evidence-based praktijk, geavanceerde klinische praktijk, meting van patiëntresultaten en transformatie van gezondheidszorgsystemen om kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Afgestudeerden bouwen voort op hun opleiding en ervaring om verandering te beïnvloeden.

Ons programma is uniek. Het gemengde klassenformaat biedt studenten flexibiliteit terwijl ze een nauwe relatie met docenten behouden. De kleine klasgrootte, progressie als cohort en faculteitsleden die de missie van de universiteit naleven, zijn slechts enkele van de unieke kenmerken. Onze verpleegkundige faculteit brengt klinische expertise, academische strengheid en een passie voor verpleegkunde in het curriculum, zodat elk van onze afgestudeerden bereid is om de toekomst van de verpleegkunde te inspireren en te leiden.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after ... Lees meer

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after by the healthcare industry. Our accredited undergraduate programs are ideal for high school graduates, experienced nurses, and radiologic science professionals seeking additional training, or working adults who wish to start an entirely new career. One of the best things about nursing, apart from the service that you’re rendering to society, is that this career path consistently stays in high demand. Lees Minder