Lees de Officiële Beschrijving

Dit onderzoekgestuurde programma heeft tot doel uw huidige onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen op een van de belangrijkste gebieden van informatica.

In samenwerking met uw supervisors zult u worden blootgesteld aan de vele aspecten van onderzoeksactiviteiten, waaronder kritische analyse van literatuur, het identificeren van een gebied van bijdragen, het verzamelen van informatie en het communiceren van ideeën door middel van tijdschriftpublicaties en conferentiespresentaties.

Kandidaten van de Doctor of Philosophy (Computing) aan de Sunway University blijken leiders en vernieuwers te zijn op het gebied van computer-, informatie- en communicatietechnologie.

Tutorials worden op een exclusieve, één-op-één manier uitgevoerd en supervisors staan ​​voor u klaar tijdens de duur van het programma. Voorafgaand aan de inschrijving moeten potentiële kandidaten de gekwalificeerde en ervaren leidinggevenden van Sunway raadplegen om het onderzoeksgebied te bepalen.

intakes

Januari, maart, juni

  • Voltijd: 3 jaar
  • Deeltijd: 4 jaar

Carriere vooruitzichten

Promovendi zijn hoogopgeleide specialisten in hun vakgebied. Ze kunnen carrière maken in de academische wereld, onderzoek doen, advies geven en gespecialiseerde rollen op zich nemen, bijvoorbeeld bij bedrijven in geavanceerde computertechnologie.

Programmastructuur

De modules

Kandidaten moeten drie modules volgen, namelijk Onderzoeksmethodologie, Gerichte Lezingen en Onderzoeksvoorstel om hun kennis in onderzoek te vergroten, naast het onderdeel Thesis.

Scriptie

Het doctoraat wordt toegekend op basis van de succesvolle afronding van een proefschrift. De scriptie moet vaardigheid, kriticiteit en beheersing van het onderwerp of gekozen onderzoeksgebied aantonen.

Toelatingseis

Een masterdiploma of een equivalent daarvan en kandidaten moeten ten minste één (1) van hun eerdere diploma's (master of bachelor) hebben afgerond in informatica of gerelateerd aan computers.

Engelse Taalvereisten

  • IELTS 6.0;
  • TOEFL 550 (op papier), 213 (op computer) of 80 (op internet);
  • PTE Academisch 50 algemeen (minimaal 46 in elke vaardigheid).
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Sunway University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Jan. 2020
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum