Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 2005 is de Faculteit Economie en Bedrijfskunde begonnen met het voorbereiden van hun studenten op succes in de wereldwijde economische omgeving.

Het hoofddoel van de faculteit is om afgestudeerden voor te bereiden die nieuwheid kunnen brengen bij bedrijven en organisaties en die kunnen deelnemen aan de internationale arbeidsmarkt.

In 2009 heeft de faculteit de voormalige doctoraatsstudie geactualiseerd om de inhoud en de onderwijsmethodologie zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de studieomstandigheden op prestigieuze bedrijfsuniversiteiten in de wereld. Het hele onderwijsproces van de faculteit komt voort uit de trends van economische ontwikkeling in Slowakije en ook in de hele wereld.

De kwaliteit van de opleidingen en de aantrekkelijkheid van de studie is ook verbeterd voor de buitenlandse studenten. Geaccrediteerde doctoraatsopleiding bestaat uit de verplichte en optionele vakken, waardoor studenten kennis en vaardigheden verwerven in het beheer van de organisatie en het leiderschap.

Tegenwoordig is de Faculteit Economie en Bedrijfskunde bereid om hun studenten te laten studeren in de geaccrediteerde studieprogramma Economie en International Business Management, op het gebied van studie International Business.

76958_Fakultyofeconomics_photo1.jpg

Promovendi zijn volledig in staat om wetenschappelijke methoden toe te passen in onderzoek, om problemen te analyseren en oplossingen van specifieke gevallen te formuleren, om de aanpassing van bedrijven aan economische groei te ontwikkelen. Ze vinden hun handhaving niet alleen in de wetenschappelijke en onderzoeksteams van de universiteiten, in de verschillende sociale en publieke organisaties, maar ook als leidende experts in nationale en internationale financiële instellingen en commerciële bedrijven. Hun succesvolle aanpassing wordt ook verondersteld in nationale en internationale bedrijven, evenals in de joint ventures, het openbaar bestuur en overheidsinstellingen.

Hun handhaving is ook mogelijk in de functies van het academisch personeel of de wetenschappelijke onderzoeker, zij kunnen zelfstandig de seminars en geselecteerde lezingen verzorgen.

WAAROM Paneuropean universiteit?

  1. Gelegenheid om een ​​professioneel doctoraat te behalen en om studies uit te voeren.
  2. Praktijkgericht onderwijs gericht op echte projecten in samenwerking met klanten, begeleid door een praktisch georiënteerd team van universitair docenten.
  3. Geïndividualiseerde benadering van zijn studenten, zowel in directe opleiding als in het beheer van studies. Onderwijs in kleine studie- en projectgroepen.
  4. Een up-to-date technische standaard van apparatuur, bestaande uit moderne faciliteiten en gespecialiseerde laboratoria op geselecteerde gebieden (Media Center, Moot Court-kamer, 3D IT-laboratoria)
  5. Sterke strategische partnerschappen bij het leveren van onderwijs en praktische studie-ervaring, waaronder zakelijke partners zoals IBM, Slowaakse voetbalbond, nieuws en media, NARKS - Nationale vereniging van makelaars in onroerend goed, Asseco in Centraal-Europa, enz.
  6. Een voortdurend vernieuwde innovatie van software beschikbaar voor studenten - gratis abonnementen voor Microsoft Office 365 , professionele IBM-software en toegang tot de meest prestigieuze wetenschappelijke online databases . Voor Rechten studenten een gratis abonnement voor een geautomatiseerd instrument van juridische informatie ( ASPI ).
  7. Gelegenheid om via Erasmus-studies een internationale ervaring op te doen bij een van de meer dan 60 partneruniversiteiten binnen Europa en meer dan 20 partneruniversiteiten buiten de EU .
  8. Gelegenheid tot het verkrijgen van de beurs voor speciale behoeften (sociale beurzen) en een toelage voor buitengewone studie verdiensten . Het collegegeld kan worden betaald in maandelijkse of semester-gebaseerde termijnen .
  9. Cross-faculty studies - mogelijkheid om studies parallel aan 2 verschillende faculteiten te doen tegen een gereduceerd collegegeld.
  10. Gevarieerd buitenschools leven, inclusief discussieseminars, workshops, tentoonstellingen, sportevenementen, presentaties van film- en filmproducties en studentenfeesten.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Pan-European University »

Laatst bijgewerkt op May 25, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
14,970 EUR