Doctoraal Programma In De Civiele Techniek

University of Minho - School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraal Programma In De Civiele Techniek

University of Minho - School of Engineering

De derde cyclus programma (PhD) in Civiele Techniek werd gelanceerd in 2008 en herzien voor de 2012/2013 academisch jaar in overeenstemming met de principes van het Bologna-proces en de besluitwet 74/2006 van 24 maart, die academische graden en Hoger Onderwijs Diploma's definieert.

De leidende beginselen van de doctoraatsopleiding in Civil Engineering zijn de volgende:

 • aan de door de houders van meester graden en 5-jaar undergraduate graden op het gebied van Science and Engineering, met name Civiele Techniek, een opleiding aan te vullen door middel van geavanceerde training in snelgroeiende sectoren zoals de bouw, structuren en Geotechniek, Hydraulics en milieu, zoals evenals ordening en vervoer infrastructuren, met bijzondere nadruk op innovatie en ontwikkeling van technologieën en processen in deze gebieden en op het bronmateriaal / producten voor de bouw technologieën;
 • om studenten te voorzien met een solide opleiding in onderzoeksmethodologie en experimenten, die kan hen in staat stellen om zwanger te worden en het bevorderen van de uitwerking van onderzoek en ontwikkeling van projecten in academische en / of professionele contexten, en aldus bijdragen tot hun capaciteiten op het gebied van onderzoek, technologische ontwikkeling en verhoging, dientengevolge, hun vermogen om te innoveren om verder kennis op het gebied te bereiken;
 • naar Civiele Techniek-gerelateerd onderzoek en technologische ontwikkeling te stimuleren, het bevorderen van hun consolidatie als een belangrijk element van de industriële sector.

Toegang tot hoger onderwijs

Het belangrijkste doel van de doctoraatsopleiding in Civiele Techniek is om hooggekwalificeerde deskundigen en onderzoekers in staat van de onderneming zelfstandig onderzoek, ontwikkeling en innovatie werkzaamheden binnen de academische of zakelijke context op het gebied van Civiele Techniek trainen. De set van vaardigheden door promovendi verworven over hun academische leven zal de interactie tussen de universiteit en de ondernemende weefsel te verbeteren en zal bijdragen aan het concurrentievermogen en de duurzaamheid van de sector Infra op nationaal en internationaal niveau.

Access-formulieren

De toegang tot deze cyclus van studies vereist een aanvraag in bij de School of Engineering van de Universiteit van Minho.

Deze informatie is geen vervanging van de raadpleging van de verordening van de studie cyclus leidt tot het verkrijgen van de graad van doctor aan de Universiteit van Minho en andere documenten.

Vormvereisten

In aanmerking voor de Doctoral Program in Civiele Techniek zijn:

 1. Houders van een masterdiploma Burgerlijk Ingenieur of juridische equivalent;
 2. Houders van een 300-ECTS bachelordiploma in Civiele Techniek, met een academische of wetenschappelijke relevant curriculum vitae, dat wordt erkend door de stuurgroep van het doctoraat als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze studie te voltooien en gevalideerd door de Wetenschappelijke Raad van de School of Engineering;
 3. Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum vitae, dat wordt erkend door de stuurgroep van het doctoraat als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies door de Stuurgroep van het doctoraatsprogramma te voltooien en gevalideerd door de Wetenschappelijke Raad van de School of Engineering.

SELECTIECRITERIA

 1. Academisch, wetenschappelijk en technisch curriculum vitae;
 2. Bewezen professionele ervaring in het gebied;
 3. Indien nodig wordt geacht door de jury, kan de aanvrager een interview aanbod, in welk geval het resultaat van het interview zal factor in de rangschikking van de kandidaten ontvangen.

Aanvraagtermijnen

 1. 1 Phase 24 augustus - 4 september, 2015 (Academisch Jaar 2015/2016)
 2. 2e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2015/2016)
 3. 3e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2016/2017)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan