Doctoraal Programma In Duurzame Gebouwde Omgeving

University of Minho - School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraal Programma In Duurzame Gebouwde Omgeving

University of Minho - School of Engineering

Doctoral Program in duurzame gebouwde omgeving

De gebouwde omgeving is geëvolueerd naar frame en bijna alle menselijke activiteiten te vergemakkelijken. Tegelijkertijd heeft de voortdurende expansie steeds meer schadelijk voor het natuurlijke milieu.

De bouwsector is goed voor naar schatting 40% van de aarde het verbruik hulpbronnen en heeft daarom een ​​cruciale rol te spelen bij de verwezenlijking van duurzaamheid. Stedelijke ontwikkeling heeft in de bredere context van duurzaamheid bijzonder belang als goed, terwijl de huidige trends voorspellen dat het aantal stadsbewoners zal blijven stijgen, bijna 5 miljard in 2030 bereiken van een wereld in totaal 8,1 miljard.

De belangrijkste doelstelling van het doctoraat is om een ​​geïntegreerde aanpak te creëren om dit onderwerp, die fasen van: ontwerp, bouw materialen en technologieën, evaluatie en duurzaamheid levensduur, revalidatie, de bouw van het comfort en het gebruik van energie, bouw economie en management, duurzame stedelijke ontwikkeling en regeneratie.

iDiSBE gericht op het verstrekken van een hoog niveau gespecialiseerde voortgezet onderwijs om zich te ontwikkelen in de promovendi de mogelijkheid om bij te dragen aan de vooruitgang van kennis op het gebied van duurzame gebouwde omgeving, door middel van creatieve en autonome onderzoek.

Toegang tot hoger onderwijs

De conclusie van deze Doctoral degree maakt de realisatie van het onderzoek activiteit op postdoctoraal niveau.

Access-formulieren

De toegang tot deze cyclus van studies vereist een aanvraag in bij de School of Engineering van de Universiteit van Minho.

Vormvereisten

De minimale vereisten voor de toepassing van de internationale Doctorate in Duurzame gebouwde omgeving zijn als volgt:

  • Een Master Degree met een minimum graad van B- in de ECTS indelingsschema (ten minste een score van 70%), uit een veld in het kader van het EMDiSBE programma. Een vlotte communicatie in het Engels is vereist. Studenten van niet-Engels sprekende landen zijn verplicht om één van de volgende certificaten: TOEFL-certificaat papieren (minimale score 525), TOEFL certificaat internet gebaseerde (minimale score 72), IELTS-certificaat (academische versie, minimum 6,5 score) of andere erkende Engels taalvaardigheid certificaat.

Aanvraagtermijnen

  • 1 Phase 24 augustus - 4 september, 2015 (Academisch Jaar 2015/2016)
  • 2e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2015/2016)
  • 3e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2016/2017)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan