Doctoraal Programma In Geavanceerde Materialen En De Verwerking

University of Minho - School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraal Programma In Geavanceerde Materialen En De Verwerking

University of Minho - School of Engineering

Doctoral Programme in Advanced Materials en verwerking

AdvamTech is een PhD gesponsord door Fundação para a Ciência e Tecnologia (Portugese Stichting voor Wetenschap en Technologie), en het integreert alle universiteiten waar het wetenschappelijke onderzoek op het gebied van Materials Science and Engineering wordt uitgevoerd, te weten Universidade Nova de Lisboa, Universidade de Lisboa, Universidade de Coimbra, Universidade da Beira Interior, Universidade de Aveiro, Universidade do Porto en Universidade do Minho.

Zeventig procent van alle technische innovaties die direct of indirect verband houden met materialen. Dit percentage is toegenomen sinds 1970 en zal naar verwachting blijven gestaag toe tot 2030Æ Advanced Materials zijn geïdentificeerd door de Europese Commissie als een van de vijf Key Enabling Technologies.

De on Advanced Materials en verwerking voorgestelde doctoraatsopleiding in? Lijn met deze realiteit het aanbieden van een breed interdisciplinair 3e cyclus gebouwd van de bekwaamheid en ervaring van de onderzoeksinstellingen en academische afdelingen betrokken.

Het programma is afgestemd met een hoge ranking Europese universiteiten instituten en lopende Europese PhD netwerkprogramma's te draaien, zodat de afgestudeerden meer concurrerend wereldwijd en vooral in Europa, naast het openen van routes van de R & D-samenwerking van het betrokken personeel, zodat de Portugese concurrentievermogen in de richting van de Europese O & O-projecten te versterken en netwerken

Toegang tot hoger onderwijs

De conclusie van deze Doctoral degree maakt de realisatie van het onderzoek activiteit op postdoctoraal niveau

Carrière

De houders van een doctoraat in de Advanced Materials en verwerking zal de juiste vaardigheden beschikken om op verantwoordelijke posities in de ontwikkeling en coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek, het beheer van complexe processen en hoge-gekwalificeerde mensen nemen, zowel in de industrie als in technisch-wetenschappelijk onderzoek systemen op het niveau van de nationale en internationale.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan