Lees de Officiële Beschrijving

Ons academisch programma, goedgekeurd door resolutie 19693 van 28 september 2017, heeft tot doel om onderzoekers te trainen met solide theoretische en methodologische kennis om de communicatieve problemen van de huidige sociale context te interpreteren. Ons programma is bedoeld voor universitaire hoogleraren en onderzoekers uit verschillende kennisdomeinen, voornamelijk de sociale en humane wetenschappen, met als doel hun kennis van nieuwe en geavanceerde onderzoekstechnieken, ideeën en benaderingen met betrekking tot communicatie te vergroten.

Het programma benadrukt de studie van de transformaties van de communicatieve omgeving, als een product van technologische ontwikkeling.

Onderzoekslijn

Communicatie in organisaties

Analyseer de uitdagingen op het vlak van modellen, dynamica, logica, processen en communicatie waarmee bedrijven, particulieren, burgers, solidariteit en virtuele organisaties te maken hebben, in lokale, regionale en internationale arena's, na het communicatie-ecosysteem dat de afgelopen jaren is opgezet en waarin belangengroepen, burgers en burgers nemen actief deel.

Journalistiek, cultuur

Onderzoek de circulatiemodi van journalistieke berichten en de sociale en culturele transformaties die ze produceren. Op dezelfde manier zal deze regel ook ingaan op de veranderingen in de routines van berichtenproductie en in de ontvangstgebieden.

Talen, verhalen

Onderzoek de verschillende communicatieve boodschappen om patronen, esthetiek en de identiteiten die ze definiëren te vinden, naast hun interpretatie door het publiek, critici, experts en kunstenaars.

Communicatie Media

Analyseer de sociaal-politieke veranderingen van de huidige context van de mogelijkheden die het media-ecosysteem biedt bij het opbouwen van de publieke arena.

Communicatietheorieën

Informeer en debatteer over de theoretische concepten geformuleerd over communicatie over de verschillende en compacte dimensies ervan: publiek, politiek, audiovisueel en organisatorisch.

leerplan

112502_Curriculum.png

Collegegeld en andere kosten

  • Registratie: $ 145.000 COP / 41 USD ongeveer
  • Collegegeld in Colombiaanse peso's (COP): $ 104.145.000. Geschat bedrag in Amerikaanse dollars: 32.543 USD

* Alle bedragen in dollars zijn richtwaarden. Het bedrag wordt berekend volgens de wisselkoers van de USD van de dag.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op March 21, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Prijs
104,145,000 COP
Deadline
Juni 15, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Juli 31, 2023
Aanmeldingslimiet
Juni 15, 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 15, 2019
Einddatum
Juli 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación