Read the Official Description

PhD in Bedrijfseconomie en kwantitatieve methoden

Het PhD programma is de derde cyclus van de officiële universitaire studies, wat leidt tot het verwerven van competenties en vaardigheden met betrekking tot kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek.


Het is gebaseerd op de voorbereiding en presentatie van de scriptie, die oorspronkelijk onderzoeksresultaten opgenomen. Daarnaast kunt u cursussen, seminars en andere activiteiten die gericht zijn op onderzoek opleiding op te nemen.


Elke promovendus, onderzoeker opleiding, is een supervisor, die eindverantwoordelijk is bij de uitvoering van alle onderzoek van promovendus en een docent, die verantwoordelijk is voor de toereikendheid van opleiding en onderzoek activiteit toegewezen de beginselen van het programma.


Via het zogenaamde document activiteiten van de kandidaat ze opgenomen individueel ontwikkeling van deze activiteiten, belichaamd in het verslag, dat regelmatig wordt beoordeeld door de docent en de begeleider en geëvalueerd door de wetenschappelijke commissie die verantwoordelijk is voor de doctoraatsopleiding .


Na voltooiing van de doctoraatsopleiding, is de officiële titel van Doctor verkregen.

DOELSTELLINGEN

Programma afgestudeerden met een doctorsgraad in Bedrijfseconomie en kwantitatieve methoden zal een bevoorrechte achtergrond om een ​​grondig begrip van bedrijfseconomie in zijn kwantitatieve aspecten, die hen in staat stellen te modelleren veel van het hebben conflicten die zich voordoen in het bedrijf en in staat zijn om analyses te gebruiken om deze conflicten instrumenten goed op te lossen. Gezien deze, de mogelijke uitkomsten van de toekomstige artsen van dit doctoraat zijn:

Beheer opgenomen als leraren op scholen waar meer kwantitatieve aspecten van de theorie van de onderneming prevaleren. Bovendien, gezien de duidelijke interdisciplinaire karakter van het programma aangeboden, programma afgestudeerden zullen de vaardigheden hebben om sterke kandidaturen niet alleen in bedrijfsafdelingen, maar ook in de statistieken te presenteren. Dit, zonder twijfel, zal hen een duidelijk comparatief voordeel ten opzichte van kandidaten te geven van andere meer gespecialiseerde PhD-programma's.

Toelatingseisen

Training periode

De criteria voor toelating tot de stage zijn opgenomen in de Master, die de periode van de vorming van dit doctoraal programma in te stellen, dat overeenkomt met de directeur van de Meester beoordeling van aanvragen en aan de vice-president voor de Graduate Admission passend voorstel.


Eenmaal toegelaten tot de Master opgemerkt, zal de wetenschappelijke commissie van het doctoraatsprogramma de toelating tot het programma, rekening houdend met de vooropleiding van de kandidaat, zijn academische carrière, je CV en hun onderzoek belangen en de betrokkenheid van toewijding aan het programma te evalueren.


Indien noodzakelijk wordt geacht, kan de Commissie een persoonlijk gesprek met de aanvrager te houden met het oog op een betere beoordeling van uw aanvraag te verkrijgen.

IP


Voor toegelaten studenten direct in de IP, zal de wetenschappelijke commissie voor de opleiding van de aanvrager, zijn academische carrière, je CV, hun onderzoek belangen en de betrokkenheid van toewijding aan het programma en de haalbaarheid en wetenschappelijke belangstelling beoordelen en / of wetenschappelijke thesis project gepresenteerd.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Voltijd
Prijs
106 EUR
Thesis voorbereiding Voogdij
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum