De Executive Doctorate in Business Administration - DBA is een doctoraal dat tegemoetkomt aan leidinggevenden en managers in het bedrijfsleven, die een MBA of EMBA. Training door de Harvard Business School, Executive DBA is een internationaal succes, omdat het stelt kandidaten om onderzoeksthema's uit de problemen waarmee hun organisaties te kiezen en augemente verankering Executive DBA voor het bedrijfsleven.

De Executive DBA-programma's kunnen managers Hoog en in hoge mate hun loopbaanvooruitzichten te verbeteren. DBA van het proefschrift vindt plaats precies zoals een PhD, in termen van discipline, inzet en bijdrage aan de kennis. Het College voor Promoties van Businness Admnistration is het equivalent van PhD volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de National Science Foundation. In tegenstelling tot de promotie is gericht op het basisopleiding in full-time studenten, is de DBA ontworpen voor professionals in het bedrijfsleven.

De International University of Tunis en Parijs Academy of Management Science deze bieden doctoraatsopleiding aan de professionele vaardigheden van de managers aan te vullen met academische kwalificaties. Houders van DBA executive zijn bijzonder gewild door business schools en internationale Executive Institute opleiding van grote organisaties, en soms medium om te zoeken naar gekwalificeerde docenten.

Opleiding te volgen in:
Frans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Op locaties
Op datum