Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in Administratieve Wetenschappen biedt volop mogelijkheden voor diegenen die een programma dat past bij uw behoeften willen. De student ontwikkelt en traint intensief en onafhankelijk van elkaar in de voorbereiding van zijn proefschrift, op zoek naar zijn idee om te breken met vaste patronen en design oplossingen die organisaties en de samenleving ten goede komen.

De student aan de voorwaarden voldoet voor de certificering te profiteren van de kernvakken aangeboden, zoals onderzoek methodologie, kwantitatieve en kwalitatieve methoden, validatie van schalen, onder anderen. Ook studenten deelnemen aan seminars halfjaarlijks en aanvullende activiteiten zoals keuzevakken, deelname aan conferenties, publicaties en nationale en internationale verblijven. Sterker nog, onlangs behaalde zij de ondertekening van een overeenkomst "double degree" met de Polytechnische Universiteit van Cartagena, dat promovendi van belangrijke voordelen en internationale prijzen biedt.

Al deze activiteiten versterken van de ontwikkeling van een doctoraal student in Administratieve Wetenschappen, die momenteel deelnemende studenten uit verschillende steden in de regio. Zelfs studenten in het programma zijn aanzienlijk bevorderd mobiliteit activiteiten, zoals nationale en internationale verblijven in landen met samenwerkingsovereenkomsten van kracht zijn: Spanje, Frankrijk en Chili.

Deze gebieden of lijnen voor het genereren en toepassen van kennis van de Doctor in Management Sciences:

 • management strategieën
 • Gedrag en organisatiecultuur

algemeen doel

Train op hoog niveau onderzoekers te genereren en toepassen van kennis op het gebied van administratieve wetenschappen, met nadruk op de cultuur en gedrag in organisaties en nationale strategieën, die van invloed zijn met innovatieve bijdragen aan het oplossen van problemen met de organisatorische ontwikkeling op het niveau van de staat, en internationaal.

specifiek:

 • De student heeft kennis van de onderzoeksmethodologie, zodat het een ordelijke en kritisch denken kunnen ontwikkelen en verdiepen van de grenzen van de kennis, advies gegevensbronnen en bewustwording in het herkennen van de bijdragen van de auteurs en zichzelf.
 • Dat de studenten kennis van de hedendaagse trends in het beheer van de wetenschap met betrekking tot de interne en externe omgeving van organisaties, en grondige kennis van de stand van de techniek in het gedrag en cultuur LGAC en bestuurlijke strategieën.
 • Dat de studenten kennis van kwantitatieve methoden en kwalitatieve methoden, met het oog op het onderzoek ontwerp in overeenstemming met het doel ervan uit te voeren. De student heeft een beheersing van statistische methoden en het ontwerp en de validatie tools om de empirische gegevens te valideren en maak bijbehorende hypothese test.

Graduate profiel

kennis:

 • Ken de voornaamste methodologische benaderingen van onderzoek in het algemeen en administratieve wetenschappen in het bijzonder.
 • Ken de belangrijkste benaderingen van het beheer van de wetenschap door middel van hedendaagse trends van het management en organisatiekunde.
 • In kwalitatieve en kwantitatieve methodologie aan de Administratieve Wetenschappen.
 • In statistische methoden voor de analyse van statistische gegevens, de ontwikkeling en validatie van de meting schalen toegepast op Management Science
 • Theoretische en empirische LGAC in het programma; Gedrag en Organizational Culture and Management Strategies, door middel van aanvullende werkzaamheden door de student, geleid door de commissie van toezicht uitgevoerd.

vaardigheden:

 • Het ontwikkelen van vaardigheden om te zoeken, analyse en systematisering van de documentaire informatievoorziening.
 • Het ontwikkelen van vaardigheden om consequent en systematisch wetenschappelijke methode toe te passen in de aanpak en de hypothese testen en andere methodologische benaderingen.
 • Verwerven van vaardigheden voor het ontwerpen origineel en innovatief onderzoek, betrouwbare informatie en validez./td>
 • Vaardigheden verwerven om te participeren in wetenschappelijk onderzoek teams en interdisciplinaire netwerken gericht op het genereren van wetenschappelijke kennis up to date en het hoogste niveau in gedrag en organisatiecultuur en management strategieën.
 • Ontwikkelen van kritisch denken aan een epistemologische en methodologische debat van beheer van de wetenschap en het gedrag en organisatiecultuur en management strategieën die u toelaat om te creëren en versterken van een relevante wetenschappelijke productie te maken.

Attitudes en waarden:

 • Toon proactiviteit om veranderingen en innovaties van organisaties en management science trends op het gebied van gedrag en organisatiecultuur en management strategieën.
 • Laat een houding van openheid voor verschillende epistemologische, theoretische en methodologische benaderingen van het beheer van de wetenschap.
 • Toon assertiviteit in de richting van de integratie van interdisciplinair of multidisciplinair onderzoek teams in verschillende stadia van ontwikkeling en openheid voor kritische opinie.
 • Manifesteren betrouwbaarheid en verantwoordingsplicht bij het gebruik van de bronnen van de gegevens en verspreiding van de resultaten, waarin de bijdragen van anderen en zichzelf herkennen.
 • Just in afweging van de belangen van de onderneming en de samenleving in het algemeen.

Vereisten voor de graad

Keuring van alle programma materialen, noodzakelijkerwijs in overeenstemming zijn met de optionele credits per semester, evenals heeft goedgekeurd Research Seminars. Eerder vóór het begin van de 5e. Semester presenteren de pre doctoraalexamen, waarvan 3 modaliteiten goedgekeurd heeft, goedgekeurd met commentaar zodat u een deadline die hetzelfde semester in te dienen, vóór de ondertekening van de 6e. Of ik gefaald, die wordt gegeven uit het programma.

Het tentamencijfer in de tijd markeren van de verordening. In aanvulling op de naleving van de bepalingen van het Algemeen Reglement van de UAA leer over het behalen van het diploma.

Na bekendmaking of aanvaard in een gerefereerde dagboek van een artikel of boek hoofdstuk product van het proefschrift, in samenwerking met de docent en de andere leden van de begeleidingscommissie.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 7 andere vakken van Universidad Autonoma de Aguascalientes »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019