Doctoraat in de bibliotheek wetenschap

International University For Graduate Studies - IUGS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in de bibliotheek wetenschap

International University For Graduate Studies - IUGS

De Doctor of Philosophy (PhD) in Library and Information Science is beschikbaar voor bibliothecarissen die ABD of twee meesters graden, een die ALA geaccrediteerde Library Science en een in een andere discipline, of het equivalent werk natuurlijk. De doctor in de Library and Information Science is ontworpen om een ​​professionele behoefte door bibliothecarissen te vullen, en gericht op de missie van de International University for Graduate Studies (IUGS). De duur van het voltooien van de PhD-graad varieert. Om zeker te zijn, de meeste kandidaten kunnen hun promotieonderzoek eisen te voltooien in zes (6) tot achttien (18) maanden. Natuurlijk, dit is afhankelijk van de mate van enthousiasme, praktische ervaring, de frequentie in het verbinden met de mentor en persoonlijke betrokkenheid bij een leven lang inspanningen.

Zesenzestig (66) afgestudeerde credits nodig zijn voor de overdracht. Deze kredieten kunnen worden verkregen voor of na opname. Een extra zevenentwintig (27) credits moeten worden verdiend International University for Graduate Studies (IUGS). Kandidaten zijn verplicht om de volgende te ondernemen:

 • Zes (6) studiepunten van niet-klas onderzoek en ontwerp. Dit is de basis voor de achttien (18) credit goedgekeurd proefschrift en mondelinge verdediging;
 • Drie (3) credit achtdaagse doctoraatsseminarie aan de tiendaagse verblijf in Dominica.

De zesenzestig (66) overgedragen kredieten en de extra zevenentwintig (27) kredieten die worden verdiend bij IUGS totaal drieënnegentig (93) credits. Dit is bedoeld om de academische vereisten voor het doctoraat in de Library and Information Science te voldoen.

Voor het schrijven van het proefschrift, moeten alle kandidaten een mentor met een doctoraat in een verwant vakgebied te selecteren, zodat hij of zij de promovendus met een succesvolle proefschrift kan leiden. De mentor moet deskundigheid, echte wereld ervaring, waarde, en onderzoek ethiek te brengen aan het proefschrift. Deze professionele kan worden geselecteerd door de promovendus of heeft een geschikte mentor die een aspect van het bibliotheekwezen, Information Systems, Storytelling, of Archival Beheer toegewezen door de voorzitter van de Bibliotheek De wetenschap heeft beoefend.

De academische omgeving bij International University for Graduate Studies respecteert de professionele ontwikkeling van de promovendus, academische achtergrond, en hun pad in toe te voegen aan de grote hoeveelheid kennis. Promovendi band met mentoren, docenten en medestudenten door middel van onderzoek, seminars en presentaties, en consistente communicatie, tijdens het verkennen van en het vervullen van hun professionele doelen.

diploma-eisen

Doctor of Philosophy (PhD)

 • Twee meesters graden, één in Bibliotheek Wetenschap en één in een andere discipline, of het equivalent werk natuurlijk.
 • Gedocumenteerde relevante werkervaring.
 • 93 credits *, die het volgende omvatten:
  • 66 post-baccalaureaat graduate credits * on-line met IUGS of overdracht, voorafgaand aan of na opname.
  • Research and Design, I & II. (12 studiepunten) **
  • De acht-daagse Graduate Seminar in de tiendaagse Residency (3 studiepunten).
  • Een proefschrift en mondelinge verdediging. (12 studiepunten)

*Alle relevante afgestudeerde krediet, met inbegrip van de kredieten van graduate graden, evenals goedgekeurd graduate-level, voortgezet onderwijs, certificaten en vergunningen cursussen.

**Afstand leren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Dominica - Portsmouth, Saint John
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Dominica - Portsmouth, Saint John
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan